Forum Discussion

DomskyToZiomal's avatar
DomskyToZiomal
Rising Newcomer
21 days ago

Problem z freezowaniem się gry

Hejka!

Przychodzę z problemem który dotknął mnie kiedy wróciłem do dłuższym czasie do Apex. Otóż co jakiś czas jak już jestem w grze zawiesza mi się sterowanie klawiatury i myszki. Załóżmy że idę do przodu, i nagle ten problem następuje to nie mogę ani ruszyć myszką, a jak puszczę klawisz W to postać i tak sama idzie. Kolejny problem dotyczy całkowitego zawieszania się gry, czy to gdy mecz się ładuje, czy jak wracam do lobby. Próbowałem chyba wszystkiego, tzn. sprawdzić spójność plików gry (gram na steam), reinstall gry, clean boot, zmniejszyć ustawienia graficzne na najniższe, czy poaktualizować niezbędne sterowniki. Nic z tego nie pomogło, a jest to bardzo irytujące gdy w środku walki nagle przegrasz przez to że nie możesz nic zrobić. Tak samo niektóre postacie są po prostu całkowicie szare i nie ładują się żadne skiny, czasami gdy wyciągam broń 

Prosiłbym o jakiekolwiek porady co mogłyby ten problem wyeliminować.

Moje części:

Procesor Intel(R) Core(TM) i5-7400 CPU @ 3.00GHz

Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1650

Ram: 16GB

Pozdrawiam!

1 Reply

• Zapomniałem jeszcze dodać jednej rzeczy, otóż w grze mam straszny delay dźwięku, dialogi postaci totalnie nie zgrywają się z czasem rzeczywistym i słychać je dopiero po może minucie.

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,408 PostsLatest Activity: 23 hours ago