Forum Discussion
135 Replies
hej mam problem z logowaniem się na serwery ładuje mi strasznie długo nawet do 3h nie wiem co z tym zrobić sprawdziłem aktualizacje, sprawdziłem pliki, zrobiłem restart pc, odinstalowałem i zainstałowałem gre na steam i nadal nic już nie mam pomysłu co robić dlatego proszę o pomoc
Witam,
Po ostatniej aktualizacji klikając przycisk kontynuuj pojawia się czarny ekran wraz z ikoną ładowania w prawym dolnym rogu i zamiast załadować mnie do gry cofa do tego przycisku.
- @SsjDGoD również mam już dwa konta i tylko na jednym jest błąd
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @Atlantavaper213
Czy popisany przez Ciebie problem występuje nadal?
W moim przypadku tak. Problem występuje nadal już 2 dzień
Witam
Od 2 dni próbuję wejść do gry i gra nie może mi się załadować, klikając przycisk kontynuuj pojawia się czarny ekran ładowania i wraca do ekranu z przyciskiem kontynuujWitam!
Ja też mam taki problem i nie ukrywam, że jest to bardzo irytujące. Jeśli ktoś wie co zrobić prosze o pomoc!
Również mam ten problem, oraz proszę o pomoc
Mam ten sam problem już od tygodnia nic nie pomaga. Ani flush dns, ani reinstall, czy też zmiany ze zgodnością. Nic nie pomaga. Infinite Loading Screen
Mam ten sam błąd i nie wydaje mi się żeby oni to naprawili od 14 dni brak odpowiedzi od supportu ani na steam ani EA. Wydałem pieniądze na tę grę i nie mogę teraz zagrać. Musiałem stworzyć nowe konto na którym nic nie mam.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 8 days ago
- 26 days ago
- 26 days ago