Forum Discussion
135 Replies
- Atlantavaper2135 years agoNot applicable
hej mam problem z logowaniem się na serwery ładuje mi strasznie długo nawet do 3h nie wiem co z tym zrobić sprawdziłem aktualizacje, sprawdziłem pliki, zrobiłem restart pc, odinstalowałem i zainstałowałem gre na steam i nadal nic już nie mam pomysłu co robić dlatego proszę o pomoc
- KKeisezrG5 years agoNot applicable
Witam,
Po ostatniej aktualizacji klikając przycisk kontynuuj pojawia się czarny ekran wraz z ikoną ładowania w prawym dolnym rogu i zamiast załadować mnie do gry cofa do tego przycisku.
- KKeisezrG5 years agoNot applicable@SsjDGoD również mam już dwa konta i tylko na jednym jest błąd
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @Atlantavaper213
Czy popisany przez Ciebie problem występuje nadal?
- smolo555 years agoNot applicable
W moim przypadku tak. Problem występuje nadal już 2 dzień
- smolo555 years agoNot applicable
Witam
Od 2 dni próbuję wejść do gry i gra nie może mi się załadować, klikając przycisk kontynuuj pojawia się czarny ekran ładowania i wraca do ekranu z przyciskiem kontynuuj - sol94son5 years agoNot applicable
Witam!
Ja też mam taki problem i nie ukrywam, że jest to bardzo irytujące. Jeśli ktoś wie co zrobić prosze o pomoc!
- FTP33315 years agoNot applicable
Również mam ten problem, oraz proszę o pomoc
- xXGotYaBytchXx5 years agoNot applicable
Mam ten sam problem już od tygodnia nic nie pomaga. Ani flush dns, ani reinstall, czy też zmiany ze zgodnością. Nic nie pomaga. Infinite Loading Screen
- KKeisezrG5 years agoNot applicable
Mam ten sam błąd i nie wydaje mi się żeby oni to naprawili od 14 dni brak odpowiedzi od supportu ani na steam ani EA. Wydałem pieniądze na tę grę i nie mogę teraz zagrać. Musiałem stworzyć nowe konto na którym nic nie mam.