Forum Discussion
Cześć wszystkim,
Połączyłem kilka wątków poruszających ten problem w jeden, dla lepszej przejrzystości forum.
Nasze zespoły aktualnie pracują nad rozwiązaniem problemu.
Jeśli pojawią się dodatkowe informacje - dam Wam znać 🙂
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Na tę chwilę nie posiadam żadnych dodatkowych informacji na temat rozwiązania tego problemu.
Tak jak wspomniałem wcześniej nasze zespoły aktualnie pracują nad jego rozwiązaniem.
- 5 years ago@EA_Kuba emm bo nie powiedziałem o jednej rzeczy. Bo ten błąd pojawił się po aktualizacji w której wychodził nowy sezon (sezon 8). Znalazłem sposób na który udało mi się wejść ale niestety po chwili wyszedłem bo nie miałem czasu grać, z myślą że działa mi już apex ^^. Już mówię co zrobiłem, może developerom skróci czas naprawy IDK. A więc sposób jaki znalazłem to wejście w antywirusa u mnie BYŁ bo odinstalowałem to już - avast. Trzeba było dodać wyjątek "r5apex" w tym programie. Cudem zadziałało na raz :D ale na drugi już nie :ddd To tyle. Kurczaczki róbcie to szybszym tempem, bo mam taką chęć na apexa, że to głowa mała.
- 5 years ago
Też posiadam ten problem i próbowałem jużwszystkiego co możliwe i nic. Tyle z eventu jeśli nie ogarną tego na czas
Może ma znaczenie ale dostawca neta to Vectra - EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Cześć wszystkim,
Na tę chwilę nie mam do przekazania żadnych informacji związanych z rozwiązaniem tego problemu. Jest on aktualnie badany przez zespół Respawn, jego rozwiązanie i aktualizacje możecie śledzić na oficjalnym trackerze gry - link.
@LunoXepi dzięki za podzielenie się z nami Twoimi spostrzeżeniami 🙌
- 5 years ago
Jeszcze jedna wszedłem sobie bo pomyślałem że może jak poczekam troche to mi wejdzie do Apexa. Po pewnym czasie pokazało mi się że brak połączenia z Internetem. Tym czasem to na pulpicie miałem że jestem podłączony. Raczej nie ma to związku z tym problemem.
- 5 years ago
TO jest wina Wasza gry ... Bo jak sie zrobi nowe konto to dziala bez problemu ... Ludzie inwestuja w konto a tu nagle bummm.. nie ma ... to jest zart i zalosne!!!!!!!
- 5 years ago
Ogólnie wszedłem sobie na jezyk angielski i tam jest że problem został rozwiązany. Ale nie mam czasu na czytanie +500 wiadomości. Ale to chyba błąd.
- 5 years ago@LunoXepi podeślij linka
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 3 days ago
- 4 days ago
- 4 days ago