Forum Discussion
Produkt: Apex Legends
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD NVIDIA GeForce 1650 SUPER
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? Ryshaard
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe.
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy)
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy)
Gdzie pojawił się problem? W lobby (poczekalnia przed meczem)
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. Chciałem zagrać w grę -.- .
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. Uruchamiałem grę.
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Nie
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? Kilka
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 04.07.2021
Jak często występuje ten problem? 100%
Jak duży jest problem? Znaczny wpływ na rozgrywkę
Co się dzieje? Gra się nie uruchamia poprawnie.
Co powinno się stać? Uruchomić się.
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Nie mam pojęcia.
Cześć od ostatniej aktualizacji z eventem geneza pojawiły się u mnie problemy połączenia z serwerem. Gra zawieszała się podczas ładowania ale po jakimś czasie (2-5 min) dostawałem błąd połączenia z serwerem. Po wyborze opcji ponów uruchamiało się lobby. Czasami wywalało podczas ładowania meczyku a czasami gra śmigała normalnie ale dzisiaj tzn. 04.07.2021 koło godziny 20:00 w lobby pojawił się nowy tryb gry nazywający się " savetitanfall.com" a w opisie jakieś linki z discorda... Nie było możliwości wybrania innego trybu albo rozpoczęcia gry. Po ponownym uruchomieniu PC. Tryb zmienił nazwę na szkolenie ale i tak reszta jest zablokowana i nie mam pojęcia co się dzieje. Nigdy nie korzystałem z wspomagaczy, gram w apexa od 4 sezonu i nigdy nie było takich problemów. W załączniku kilka screenów.
Jak poradzić sobie z tym problemem?
wszyscy mamy z tym problem nie ty jeden pewnie im gre z hakowali i dlatego tak się dzieje
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 13 hours ago
- 15 hours ago
- 2 months ago