problem z zakładkami w lobby
Podczas bycia w lobby, każda waluta to-9999 wszystkie zakładki typu „wyzwania”, „wydarzenie” itd. itd. są na szaro poza zakładką „graj”, dokładnie tak jakby nie było serwerów bądź miałbym problem z internetem, lecz ani jedno, ani drugie nie jest rozwiązaniem, gdyż tryby gry mogę wybierać po naciśnięciu guzika „gotowość”. Mecz zostaje normalnie wyszukany, nie ma problemów z pingiem, a servery apex na stronach pokazują się jako „online”. Warto wspomnieć, że pomimo osiągnięcia pakietów apex nie mam zakładki w prawym dolnym, jak to ona zazwyczaj widniała. Jedyny sposób, by wejść w którąś z zakładek, to po wejściu do gry wyświetlają się aktualności — po wciśnięciu „sprawdź” na danej aktualności mogę choćby wejść w operatorów. Sęk w tym, że po wejściu w danego operatora nie mogę zmienić dosłownie nic, a odznaki są wszystkie odblokowane. Po próbie ustawienia odznaki wyskakuje error, po czym jest ta sama historia. Warto wspomnieć, że jedyną opcją, aby wejść w wyzwania, jest naciśnięcie F4. Wspomnę jeszcze, że punkty za rankedy dostaję normalnie i są one widoczne bez większych komplikacji, jak i po ukończonym meczu postępy typu: lvl, gwiazdki karnetowe są widoczne w sekcji podglądu ostatniego meczu. Problem pojawia się zarówno na pc, jak i na ps5. Ostatnio przenosiłem konto z ps5 na pc, stwierdziłbym, że to jest problemem, lecz błąd pojawił się po jakimś 3-ecim uruchomieniu gry na pc, a nawet jeśli to jest problem, to jak go rozwiązać? Pragnę zauważyć, że w dniu chwilę przed tym, jak takowe problemy zaczęły się pojawiać, kupiłem pakiet postaci, niestety legendarny pakiet apex skórki do postaci za wyzwania został zdobyty podczas tych problemów. Pytanie: jeśli się to naprawi, czy te pakiety będą normalnie w „eq”? Na koniec dodam, że próbowałem reinstalacji gry, „naprawiania” w aplikacji EA. nawet z ostatnią nadzieją, że zmiana grafiki coś zmieni… nic nie zmieniło.