problem z zapisywaniem danych konta
Produkt: Apex Legends
Platforma:Sony Playstation 4
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 4
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? Menac1ngButter
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe. infernosama-
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy) Octane
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy)
Gdzie pojawił się problem? Powrót do lobby po meczu
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. błąd pojawia się zawsze gdy wracam do lobby z meczy
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. grałem dalej w nadziei, że się nie powtórzy
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Tak
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? około 6
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 14.08.2021
Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
Jak duży jest problem? Znaczny wpływ na rozgrywkę
Co się dzieje? Wczoraj wieczorem grałem z moim znajomym (PSN ID infernosama- ) w rankedy, po 5 lub 6 meczu punkty mojego znajomego zostały cofnięte bez żadnego powodu (1 raz około 30 punktów), wydawało się to dziwne, ale graliśmy dalej. Ten sam błąd pokazał się jeszcze około 3 razy mojemu znajomemu. 1 raz kiedy mnie ten glitch dotyczył to był kiedy udało mi się dotrzeć do platyny 1, gdy ładował mi się ekran wyboru postaci zamiast Octane automatycznie pokazał mi się Seer ( grałem nim przedwczoraj, gdy robiłem zadania do przepustki bojowej), a gdy pokazał się mój baner postaci, gra pokazała, że byłem z powrotem w platynie 2. Gdy wróciłem do lobby zobaczyłem, że moja ilość punktów była taka sama jak zanim zacząłem dzisiejszą rozgrywkę (6317rp), nie zraziło mnie to więc grałem dalej, aż w końcu byłem 182 rp od diamentu 4. Mój znajomy musiał zrestartować grę i gdy wrócił gra wskazywała, że był z powrotem w platynie 2 więc powiedział, że kończy na dziś i zostałem sam. Jako iż byłem tak blisko zagrałem jeszcze jeden mecz i wygrałem, dostałem się do diamentu 4, niestety po zrestartowaniu gry okazało się, że znowu jestem w platynie 2 i, że 5 godzin spędzonych w grze zostało kompletnie zniszczone. Moje statystki na postaciach nie zapisały się, a jedyne co zostało to nagrody z przepustki bojowej, której poziom też został cofnięty
Co powinno się stać? chciałbym, żeby ten błąd został naprawiony i jeśli byłoby to możliwe, chciałbym, otrzymać wystarczającą ilość punktów, żebym był w diamencie 4
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? niestety nie wiem jak odtworzyć ten problem, ale z tego co widziałem to występuje on tylko na konsolach i pojawia się on w miarę losowo
poniżej dodaje zdjęcia mojego ostatniego meczu, mojej ilości punktów w diamencie 4 i jak obecnie wygląda moja gra