Forum Discussion
Cześć wszystkim,
Nasze zespoły aktualnie pracują nad rozwiązaniem problemu z rozłączeniami w Apex Legends. Jeśli pojawią się dodatkowe informacje na temat rozwiązania - dam Wam znać.
We're still seeing an unusual amount of @playapex players timing out when attempting to connect to matches—our team will keep working until we've got things back to normal.
— Respawn (@Respawn) September 15, 2021
We'll keep you posted.
Ciężko to wygląda jako całość. Jestem tutaj praktycznie od premiery apex legends, grałem wcześniej w inne gry ale jakość serwerów pozostawia wiele do życzenia. Te całe szopki związane z połączeniem powodują, że trzeba zastanowić się nad jakąś nową alternatywą, bo tracić co chwile -48pkt, albo bany za rozłączanie to już nie dla mnie. Aha mam ponad 500lvl, ładnych parę stówek wydane, ale heirlooma to na oczy nie widziałem.
- 4 years ago
Mam identyczny problem od czasu nowego patcha co Ty(albo nie łąduje do głównego ekranu, albo jak już się uda załadować do menu, to do gry już nie), Reinstal, spójność plików nic nie pomaga. Gram na tym samym łączu co wcześniej, na tej samej platformie(steam). EA po prostu coś popsuło i tyle, nawet nie mają jaj by się do tego przyznać, 3 dzień z rzędu nie mogę grać, przepustka oczywiście wykupiona.
Ps. Dorzucam 2 zrzuty. - 4 years ago@EA_Kuba Mam tak samo na ps4 zawsze jak dacie nowy patch jest coś zepsute trza by było dać coś za freeko by się już ludzie nie *.. Może paczki z nowego eventu. Co najlepsze problem jest nowy patch od wtorku a nikt z tym nic nie robi jak się już dostaniesz do meczu albo jesteś sam albo w 2 injeden ma laga insie nie łączy z gra. Połączenie i ping tragedia było 27ping teraz 60 , servery macie 20/40 hercowe tzn tragiczne byście a po tym patchu masakra/błąd rezerwacja straciła waznosc lub błąd nowe takie cały czas wyskakuja
- 4 years ago
Witaj mam problem z zalogowaniem się do apex
- 4 years ago
@kocio0403Wszyscy mają, serwery wywala po aktualizacji. Respawn napisał jest świadomy tego, że gracze nie mogą normalnie grać jednak sie tym nie przejmują i problem rozwiążą w aktualizacji planowanej na środę.
"Pomimo dzisiejszych ulepszeń nadal obserwujemy trzykrotność normalnego wskaźnika błędów rozłączania w @PlayApex
Pełny powrót do normalności może potrwać do następnej planowanej aktualizacji - 22 września."
https://twitter.com/Respawn/status/1439000737082757128
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago
- 3 days ago