Progresja Międzyplatformowa Apex, pomocyyyyy proszę
Witam,
wcześniej miałem złe połączone konta z EA i PSN. Teraz to poprawiłem wszystko powinno być dobrze. I w dodatku zainstalowałem Apexa na EA app, bo znajomy mi zaproponował i powiedział ze tak powinno być lepiej. (Mam na tym samym emailu powiązane konta EA i PSN.)
Przesz to stworzyłem nowe konto ale nie dostałem wiadomości o progresji miedzy platformowej. Czytałem ze "po 26 października nie będą mogły być połączone"
Na koncie PSN pisze wszystko poprawnie, w sensie ze na koncie PSN w ustawieniach idk, pokazuje mi ze konta są powiązane. I nwm, kiedy czy w ogóle dostane wiadomość o progresji międzyplatformowej.
A gdy na EA app chcę się z konta PSN zalogować to loguje mnie na te konto wiec chyba wszystko jest w porządku, tak myślę przynajmniej
W "Historii zamówień" jest tylko konto z PC pokazane, mam więcej niż jedno konto na EA, ale wszystkie konta sprawdziłem i nic, wszystkie konta nie są połączone z jakimś kontem, tylko na tym mam wszystko powiązane, na PSN mam tylko dwa konta ale drugie konto nie jest wcale używane tylko gdy ktoś w gościach przyjście, wtedy używam tego konta.
A może muszę na PSN Apexa uruchomić to wtedy może by pomogło?
W Internecie czytałem ze nie którzy tez podobny a nawet ten sam problem mieli, i ze to jest błąd z Apexa strony i ze naprawiają to, ale czy to prawda to nwm.
Proszę mi pomóc, doradzić coś, czy muszę tylko czekać, czy musze coś zrobić, czy mam już zrezygnować i się pogodzić ze straciłem moje główne konto :,<