Forum Discussion
34 Replies
Gdy wejdę do Apexa i dam żeby zacząć grać wyskakuje mi powiadomienie Przekroczono limit czasu połączenia z serwerem. Zajrzyj na stronę ea.com/unable-to-connect, aby uzyskać dodatkowe informacje. Mam wyłączone zapisywanie gier w chmurze, otwieram za kazdym razem uprawnieniami administratora. Również usuwałem origin i pobierałem najnowszą wersję. Usuwałem grę i pobierałem od nowa , to nic nie daje. W wymaganiach gry pisze ze trzeba miec min. 512kb/s sieci. Ja mam 15mb/s wiec to raczej nie przez to. Proszę o jakąś mądrą odpowiedź
Podczas uruchamiania wyskakuje błąd i pisze przekroczono limit czasu połączenia z serwerem. jak można to naprawić?
I wiele więcej osób.
ok mam problem z odpaleniem gry no gra normalnie działa ale kiedy mi się wczytuje to po kilku sekundach pokazuje mi się przekroczono limit czasu połączenia z serwerem. no to kontynuuje i wtedy musze czekać ale z tym czekaniem czekam 28 min i dalej nic Proszę o pomoc!
Witam, od premiery gry mam ten sam problem w różnych odstępach czasowych dostaje DC (w lobby i w samej grze), zmieniałem serwery nic to nie daje, clean boot również. Rejestr wyczyszczony.
Czesc,u mnie rowniez pojawia sie ten problem,wina raczej lezy po stronie EA,dokladnego rozwiazania problemu nie znam,ale u mnie pomaga zrestartowanie gry.
Ja mam już tak zaraz po włączeniu gry, ekran robi się czarny, a po kilku minutach wyskakuje komunikat, że zbyt długo nie moglo się połączyć 🤨
- Też tak mam. Pewnie na kolejny tydzień to naprawią, jak nie wcześniej.
- No mam nadzieję bo chce pograć ze znajomym 😀
Witam wszystkich chciałem poprosić o pomoc gdyż chciałem sobie pograć w Apex Legends które pobrałem niedawno ponieważ kolega mnie namówił ale po każdym uruchomieniu gry wyskakuje mi błąd na poniżej załączonym obrazie
Nie wiem czym może być to spowodowane gdyż wszystko poprawnie mi działa
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 5 days ago
- 8 days ago
- 11 days ago