Forum Discussion
https://zapodaj.net/a52689c64e670.jpg.html
Mnie również wyrzuca do menu gry i piszę ze przekroczono limit czasu połączenia z serwerem. Jest na to jakaś rada ?
Przepraszam że podbijam temat , ale błąd ten zdarza mi się dość często i nie mogę normalnie grać ...
Mój sprzęt :
Win 7
Procesor : Intel Core i5-7400 3GHz
Karta graficzna : Nividia Geforce GTX 1050 Ti
8 GB RAM
Internet 300mb/s
Mam ten sam problem co wszyscy na tej stronie. I też się męczyłem przez tydzień i nic. Próbowałem odinstalować gra oraz naprawić i zaktualizować ale to nic nie dało. Ale podłączyłem internet z telefonu (obojętnie jaki ale nie ten co obecnie używacie na kompie) a nie internet domowy i jak na razie działa. Ale nie wiem czy jak przywrócę internet domowy czy problem wróci. Polecam wypróbować ten patent bo może pomóc a gierka jest mega. Pozdrawiam 🙂
- 7 years ago
95% tych errorów i innych błędów to nie wina ludzi tylko skopanego kodu sieciowego gry i ich serverów. Od mojego 1 posta tutaj minęło jakoś 1,5 tygodnia i śmiało mogę powiedzieć, że odkąd zacząłem grać (nieco ponad 2 tyg. temu) do teraz nic się praktycznie nie zmieniło. Mało tego wydaje się, że mają ludzi w bo były tylko jakieś pomniejsze update'y i chyba jeden większy.
1) Wyrzuca z komunikatem "Przekroczono limit czasu połączenia";
2) Sporadycznie zamyka grę tak po prostu;
3) Regularne i losowo występujące problemy z połączeniem z serverami. Najczęściej zaraz po starcie i wylądowaniu klatkuje i laguje.
Podsumowanie. Zmiany na lepsze w trakcie 2 tygodni? Żadne.
Prognozy. Odpływ dużej części graczy jeśli sytuacja nie zmieni się w ciągu 2 tygodni maksimum.
PS. Zaryzykuję nawet, że EA dostało się przez te różne lootboxy i agresywną politykę względem wyciągania pieniędzy. Dodatkowo po drodze było kilka niewypałów. Battlefield 5 taki sobie, Andromeda padaczka na początku i mało wciągająca, SW Battlefront 2 żenada i pazerność oraz problemy w połączeniu z serverami. Nie wspomnę o innych tytułach, które uśmiercili. Możliwe więc, że Apex miał wyjść później ale chcieli ratować finansowe klapy. Jeszcze inwestorzy pozywali EA za niedokładne przedstawianie prognoz i jakości produktów. Niby się rozeszło po kościach ale smród pozostaje.[Jest to forum od problemów technicznych a nie od dyskusji na temat EA, dlatego swoją opinie wyrażaj na innym forum, ponieważ pisząc w ten sposób zaraz zrobi się bałagan w tym temacie jak inni zaczną podobnie pisać, studio wie o problemie i starają się go rozwiązać. Pisz na temat nie mieszaj problemów technicznych z polityką firmy, proszę byś zapoznał się z regulaminem forum.]
Pozdrawiam MattiuDefo
- 7 years ago
Pięknie napisane. Niestety Amerykańskie firmy ciągle myślą że są najlepsze bo rudzielec na kredycie i tak kupi ich produkty. Niestety dla Ea , jestem wiernym fanem japońskich gier i samochodów dlatego chcieli mnie zrobić na tego apex'a ale nie chce się gra uruchomić wiec gra usunięta. Prawda jest taka że EA ma graczy tam gdzie słonce nie dochodzi i ratowało się tą grą , pseudo tuberzy itp = marketing. Wybaczcie ale ja chevroleta (marka biedoty) , srajfona , i gier EA nie kupie . Moje klasyki Tekken , Gran Turismo , Winning Eleven / PeS (fifa nie ma podjazdu). Tak wiec drodzy pracownicy EA - piszę do was jako polak co nie musi brać kredytów na swoje zachcianki i szanuje forsę wiec tą pazernością strzeliliście sobie w kolano. Oczywiście to tylko moja opinia lecz szczera i prawdziwa tak jak opinia MattiuDefo . Pozdrowienia dla mądrych
P.S. Anthem - krytycy na całym świecie też jadą :-)
- 6 years ago@RadiusOwned kolega pisze swoją opinię na temat EA, podczas gdy moderator twierdzi, że autorzy gry coś z nią robią - doświadczam opisywanego problemu rok po tej wiadomosci - bez zmian 😉
EA nie rozwiązuje problemów i oszczędza na graczach. ich nazwa to doskonały dowcip w porównaniu do tego, co robią
Recent Discussions
- 2 days ago
- 7 days ago
- 9 days ago
- 10 days ago
- 12 days ago