Forum Discussion
35 Replies
Witaj
Prześlij plik DXDIAG
Sprawdzę raport i zobaczę czy jest wszystko dobrze.
Znalazłem podobne tematy na angielskim forum. Zobacz czy podane tam kroki pomogą rozwiązać problem.
https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/r5apex-exe-Application-Error/td-p/7419238
Dodatkowo:
Pobrać w szczególności wymienione poniżej aktualizacje ze strony Microsoft i wykonać restart komputera:
Windows 7 SERVICE PACK 1 (jeśli nie jest zainstalowany) oraz KB2670838
Windows 8.1 KB2919442 oraz KB2919355Windows 10 - KB4022405
Dziękuje bardzo za zainteresowanie. Wysyłam plik DXDIAG, a z całą resztą zaczynam działać. Liczę, że dział techniczny wyda jakąś łatkę i ludzie nie będą mieć tego problemu. Do tej pory wszystkie gry mi chodziły ładnie nawet BF5.
Podepnę się, u mnie wyskakuje ten sam błąd tylko zamiast ,,written'' wyskakuje mi ,,read" w komunikacie
U mnie to samo
Witaj
Usuń sterowniki do grafiki za pomocą programu display-driver-uninstaller pobierz TUTAJ i zainstaluj nową wersje.
Zainstaluj aktualizację Windows 8.1 KB2919442 oraz KB2919355
Dodatkowo sprawdz czy masz pobrane najnowsze aktualizacje systemu.
Usuń sterowniki do grafiki za pomocą programu display-driver-uninstaller pobierz TUTAJ i zainstaluj wersje 417.71.
Zainstaluj to KB2670838 i zobacz czy masz zainstalowane wszystkie aktualizacje systemu.
Prześlij plik DXDIAG
Plik DxDiag
Usuń sterowniki do grafiki za pomocą programu display-driver-uninstaller pobierz sterowniki TUTAJ i zainstaluj wersje 417.71.
Zainstaluj to KB2670838 i zobacz czy masz zainstalowane wszystkie aktualizacje systemu.
I dodatkowo sprawdź stronę powyżej o której napisał @Charles_Lee_Ray0
Niestety nie pomogło.
z tego co widze to tworcy gry jak narazie sa zbyt zajeci liczeniem kasy aby cokolwiek zrobic w tym kierunku...
Graczy, ktorzy maja problemy z gra kompletnie olewaja, bo po co pomoc? Lepiej liczyc kase...
ten blad ma praktycznie polowa calej spolecznosci...
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 7 days ago
- 7 days ago
- 8 days ago
- 10 days ago
- 10 days ago