Forum Discussion
Wszystkie z tych czynnosci ktore podales wykonalem przed napisaniem tematu.
Problem pojawial sie gdy gralem z kolegami full team
Gralem teraz godzine sam error nie wystepowal
Po rozegraniu kilku meczy z 1os i ponownie z dwoma dam znac czy problem nadal wystepuje.
Plik który wrzucił @MattiuDefo do win7 zainstalowany, co prawda przy instalacji drugiego wyskakuje mi komunikat, że plik nie znajdzie zastosowania na tym komputerze
- MattiuDefo7 years agoHero+
Drugi plik to sterowniki do grafiki GeForce jeżeli masz grafikę od AMD to nie będzie działać wiadomo.
- 7 years agoMam GeForce'a
- 7 years ago
Okej,po calym dniu grania solo,z 1 osoba jak i cala druzyna wyskoczyl mi raz blad,ale nie ten sam tutaj akurat bylo 0x0000000 0x0000000,moj blad wyskoczyl teraz z 4 razy koledze ktoremu wczoraj wszystko dzialalo,wiec nie wiem od czego to zalezy,wypisze rzeczy ktore wczoraj robilem moze komus to cos da:
-Instalacja kazdej mozliwej nowej aktualizacji systemu
-Instalacja najnowszych sterownikow Nvidi 418.81
-W folderze gdzie macie zainstalowanego APEXA wyszukajcie plik r5apex.exe>wlasciwosci>zgodnosc>uruchom ten program w trybie zgodnosci z windows 7(bo taki system operacyjny posiadam)>nizej zaznaczyc opcje"uruchom ten program jako administrator>zastosuj
-wchodzicie do folderu gdzie macie zainstalowanego APEXA>folder EasyAntiCheat>EasyAntiCheat_Setup odpalacie>lewy dolny rog "napraw usluge" po zakonczeniu wchodzicie w Origin>biblioteka gier>prawym na APEX>napraw
-Dysk C>uzytkownicy>"nazwa">Zapisane gry>Respawn>apex>local>usuwamy wszystkie pliki z tego folderu
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 18 days ago
- 18 days ago
- 24 days ago