Forum Discussion
Plik który wrzucił @MattiuDefo do win7 zainstalowany, co prawda przy instalacji drugiego wyskakuje mi komunikat, że plik nie znajdzie zastosowania na tym komputerze
Drugi plik to sterowniki do grafiki GeForce jeżeli masz grafikę od AMD to nie będzie działać wiadomo.
- 7 years agoMam GeForce'a
- 7 years ago
Okej,po calym dniu grania solo,z 1 osoba jak i cala druzyna wyskoczyl mi raz blad,ale nie ten sam tutaj akurat bylo 0x0000000 0x0000000,moj blad wyskoczyl teraz z 4 razy koledze ktoremu wczoraj wszystko dzialalo,wiec nie wiem od czego to zalezy,wypisze rzeczy ktore wczoraj robilem moze komus to cos da:
-Instalacja kazdej mozliwej nowej aktualizacji systemu
-Instalacja najnowszych sterownikow Nvidi 418.81
-W folderze gdzie macie zainstalowanego APEXA wyszukajcie plik r5apex.exe>wlasciwosci>zgodnosc>uruchom ten program w trybie zgodnosci z windows 7(bo taki system operacyjny posiadam)>nizej zaznaczyc opcje"uruchom ten program jako administrator>zastosuj
-wchodzicie do folderu gdzie macie zainstalowanego APEXA>folder EasyAntiCheat>EasyAntiCheat_Setup odpalacie>lewy dolny rog "napraw usluge" po zakonczeniu wchodzicie w Origin>biblioteka gier>prawym na APEX>napraw
-Dysk C>uzytkownicy>"nazwa">Zapisane gry>Respawn>apex>local>usuwamy wszystkie pliki z tego folderu
- MattiuDefo7 years agoHero+
Ok dzięki za porady. Jeśli chodzi o wersję sterownika Nvidi 418.81 to podobno są z nim problemy i na angielskim forum radzą by instalować ten co podałem.
Dlatego też u mnie sprawdzę obie wersję, bo jeden pisze tak jak poniżej a potem ktoś z EA, że jednak ten najnowszy.
link do tematu.
https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Apex-Legends-crash/m-p/7419751#M912
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 18 days ago
- 18 days ago
- 24 days ago