Forum Discussion
Okej,po calym dniu grania solo,z 1 osoba jak i cala druzyna wyskoczyl mi raz blad,ale nie ten sam tutaj akurat bylo 0x0000000 0x0000000,moj blad wyskoczyl teraz z 4 razy koledze ktoremu wczoraj wszystko dzialalo,wiec nie wiem od czego to zalezy,wypisze rzeczy ktore wczoraj robilem moze komus to cos da:
-Instalacja kazdej mozliwej nowej aktualizacji systemu
-Instalacja najnowszych sterownikow Nvidi 418.81
-W folderze gdzie macie zainstalowanego APEXA wyszukajcie plik r5apex.exe>wlasciwosci>zgodnosc>uruchom ten program w trybie zgodnosci z windows 7(bo taki system operacyjny posiadam)>nizej zaznaczyc opcje"uruchom ten program jako administrator>zastosuj
-wchodzicie do folderu gdzie macie zainstalowanego APEXA>folder EasyAntiCheat>EasyAntiCheat_Setup odpalacie>lewy dolny rog "napraw usluge" po zakonczeniu wchodzicie w Origin>biblioteka gier>prawym na APEX>napraw
-Dysk C>uzytkownicy>"nazwa">Zapisane gry>Respawn>apex>local>usuwamy wszystkie pliki z tego folderu
- MattiuDefo7 years agoHero+
Ok dzięki za porady. Jeśli chodzi o wersję sterownika Nvidi 418.81 to podobno są z nim problemy i na angielskim forum radzą by instalować ten co podałem.
Dlatego też u mnie sprawdzę obie wersję, bo jeden pisze tak jak poniżej a potem ktoś z EA, że jednak ten najnowszy.
link do tematu.
https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Apex-Legends-crash/m-p/7419751#M912
- 7 years ago
Rowniez czytalem na angielskim forum o tych sterownikach,ale z tego co widzialem to jednym wersja 417.71 pomaga innym nie.Wydaje mi sie,ze i tak trzeba oczekiwac jakiegos duzego patcha od tworcow.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 17 days ago
- 17 days ago
- 23 days ago