Forum Discussion

EA_Pulsar's avatar
EA_Pulsar
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 years ago

Re: Apex legenda sie wylacza lub zacina

Jeśli nadal nie ma poprawy, spróbuj ponownie zainstalować grę w domyślnej lokalizacji. Mam nadzieję, że to pomoże. 

5 Replies

• @EA_Pulsar niestety nadal wyrzuca gre po calkowitym formacie i reinstalacji windowsa ;/ niestety nie mam pojecia co jest przyczyna tego ciezko stwoerdzic
  • Pod obciążeniem sa to temperatury po włączeniu nawet do 50 nie dochodzą , nawet zaktualizowałem boost driverem wszystkie sterowniki nie wiem wydaje mi się ze gtx 1660 Ti ssjie i to jest wina grafiki choć to dziwne to niestety może leżeć w niej problem bo wydaje mi się ze jak miałem stara grafikę to problemu nie miałem ale nie mam jak tego teraz sprawdzić bo już jej nie posiadam a przynajmniej mógłbym przetestować no nie wiem brak już pomysłów brak tez sil może po sezonowym uptade cos wskóra nie zamykam tematu moze ktos bedzie cos wiedzial i zdziala cuda jak nie to jak wroce sobie z zagranicy kupie cos konkretnego

a specyfiakcje moze podam to moze ktos bedzie cos wiedzial 

CPU: i5 10600k 

GPU: GTX 1660 Ti OC

RAM: 32 gb

Plyta głowna: Gigabyte b560m d3h

Monitory 144hz i 60 hz moze to cos powoduje chociaz watpie zdarza sie totylko w apex legends

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,395 PostsLatest Activity: 3 days ago