Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
5 years ago

Re: Apex Legends - Problem z wyzwaniami codziennymi, nie odświeżają się po 24h

Cześć wszystkim! 

Informacje na temat tego błędu zostały przekazane do Respawn, odpowiednie zespoły pracują nad rozwiązaniem tego problemu w możliwie najkrótszym czasie. Jeśli pojawią się dodatkowe informacje na temat rozwiązania tego problemu - dam Wam znać. 🙂 

Oznaczę moją odpowiedź jako rozwiązanie dla lepszej widoczności - nie oznacza to że problem został rozwiązany.

Połączyłem kilka wątków związanych z tym problemem w jeden.

Aktualizacja 26/06

Wczoraj w nocy została wydana aktualizacja, która między innymi rozwiązuje problem z właściwym naliczaniem zadań 🙂. Dziękujemy wszystkim za cierpliwość w czasie kiedy problem był rozwiązywany 🙂

4 Replies

• @EA_Kuba Czy w związku z tym, że przez, jak na razie, dwa dni nie mamy nowych zadań to czy możemy się spodziewać nazwijmy to rekompensaty np. w formie przedłużenia eventu o te kilka dni? Czy po naprawieniu tego błędu (oby jak najszybciej 😞 ) terminy będą takie jakby ten błąd nie wystąpił.

ps. Nie wiem czy to błąd ale zbierałem skrzynie z wydarzenia loby regularnie codziennie zostały mi chyba dwie czy trzy do zebrania i wczoraj wraz z pojawieniem się problemu z tego tematu pokazało mi (24.06), że kolejną skrzynię będę mógł odebrać za 90 godzin (aktualnie 25.06 jakieś 60 chyba)
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Cześć wszystkim

Wczoraj w nocy została wydana aktualizacja, która między innymi rozwiązuje problem z właściwym naliczaniem zadań 🙂. Dziękujemy wszystkim za cierpliwość w czasie kiedy problem był rozwiązywany 🙂

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,395 PostsLatest Activity: 2 days ago