Weflek7 years agoRe: Błąd przy otwieraniu gry (0xc0000142)Gra się nie uruchamia, pojawia się błąd 0xc0000142błąd-0xc0000142.png12 KBDxDiag.txt37 KB
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 years ago2,468 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 years ago2,468 Posts
Recent Discussionsproblem z zakładkami w lobby Podczas bycia w lobby, każda waluta to-9999 wszystkie zakładki typu „wyzwania”, „wydarzenie” itd. itd. są na szaro poza zakładką „graj”, dokładnie tak jakby nie było serwerów bądź miałbym problem z i...Brak legendy w przepusce powitalnej mój problem: brak legendy kontroli w podstawowej przepusce która jest niezbędna do jej ukończenia zacząłem grać w tym samym momencie co mój kolega a on dostał legende "rampart" dzięki której ukończył...Apex na Nintendo switch 1 Apex na Nintendo switch 1 ma problem z logowaniem na konto ea błąd Unable to login podaje moje public ID i hasło nie działa ani z starego konta ea ani z nowego konta ea a jeśli nie wyskoczy błąd wyrz...EA zbanowało mnie za cheaty których nie użyłem Cześć, pisze, bo kompletnie nie rozumiem sytuacji z moim kontem Apex Legends. Po około dwóch latach przerwy zalogowałem się ponownie i okazało się, że konto jest permanentnie zbanowane. Co ważne, n...Gra "apex legends" wyłącza się bez żadnego kodu błędu Gdy gra się włącza pojawia się okno gdzie pisze Easy Anti Cheat. Po inicjalizowaniu piszę oczekiwanie na grę i po tym okno się zamyka i gra się wyłącza nawet do menu nie wchodzi tylko od razu wychodz...