AmogusSuspiciou5 years agoRe: Code:Net - Zbieranie informacjiOstatnio kiedy grałem w Apex Legends wyskakiwało mi takie powiadomienie przed wejściem do lobby.Platforma na której gracie:PCNazwa użytkownika na której pojawia się błąd:AmogusSuspicious
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 days ago2,462 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 days ago2,462 Posts
Recent DiscussionsProblem z zarejestrowaniem się Witam mam problem z zarejestrowaniem sie, nigdy nie grałem w tą grę i nawet konta na EA nie miałem a gra mi się karze zalogować i wyskakuje mi okno weryfikacji dwuetapowej na nie znanego mi maila. ...Nieregularne mikrościęcia Witam, mam problem podczas rozgrywki w Apex legends z mikrościęciami i wykorzystywaniem chwilowym procesora na 100%. Problem nie występuje przy każdym uruchomieniu gry, czasami 1 uruchomienie po włąc...Restart komputera Podczas grania w grę APEX gra ta co jakiś czas restartuje mi komputer. To się dzieje tylko podczas grania w tę grę. Na innych grach jest wszystko ok. Zaznaczam że komputer oddałem do sprawdzenia bo m...Zbugowane lobby od tego sezonu odpalam grę, gram, wychodzę do lobby gra nie ładuje, wychodzę do głównego menu i działa odrazu. to samo tylko z teammateami ale w tym przypadku im odpala tylko że załączają się beze mnie do gierki....Przepustka octane Zrobiłem wszystkie wyzwania oprócz jednego którego tresc jest taka aby przebiec na stymulancie octane 250m próbowałem na różnych trybach i ciągle mam zero i nie moge dostac nagody głównej z tego