macio7275 years agoRe: Code:Net - Zbieranie informacjiPlatforma: PCNazwa: Lemurek_PLOpis: wyrzucanie z meczu, czasami zostaje wyrzucony do menu głównego bez opcji wejścia do gry , pomaga restart komputera.
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours ago2,464 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours ago2,464 Posts
Recent DiscussionsMissing rewards / XP not granted” / Progress not tracking Hi, I'm having a problem with the in-game challenges. Some of the Battle Pass challenges aren't counting as completed. I'm having trouble with the weekly challenges, and my daily XP keeps showing as ...Crash gry podczas grania Xrazy Witam serdecznie mam problem z Apexem Legend, podczas grania w grę do jakiegoś momentu wywala mi grę do pulpitu bez żadnej informacji typowy "crash'' gry. wchodzę i po kilku nastu minutach to samo, m...Problem z zarejestrowaniem się Witam mam problem z zarejestrowaniem sie, nigdy nie grałem w tą grę i nawet konta na EA nie miałem a gra mi się karze zalogować i wyskakuje mi okno weryfikacji dwuetapowej na nie znanego mi maila. ...Nieregularne mikrościęcia Witam, mam problem podczas rozgrywki w Apex legends z mikrościęciami i wykorzystywaniem chwilowym procesora na 100%. Problem nie występuje przy każdym uruchomieniu gry, czasami 1 uruchomienie po włąc...Restart komputera Podczas grania w grę APEX gra ta co jakiś czas restartuje mi komputer. To się dzieje tylko podczas grania w tę grę. Na innych grach jest wszystko ok. Zaznaczam że komputer oddałem do sprawdzenia bo m...