SylwesterSpalonyHero+6 years agoRe: CZY GRACZE PS4 MOGĄ GRAĆ Z GRACZAMI PC?Witaj Niestety, nie ma takiej możliwości nie da sie grac między PC a konsolami
Featured PlacesApex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 13 hours ago2,473 Posts
Apex Legends Problemy techniczne i błędy Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 13 hours ago2,473 Posts
Recent DiscussionsOd aktualizacji sezonu wyłom, komputer zawiesza się przy próbie uśpienia. Witam. Jw, każdorazowo po uruchomieniu apex i próbie uśpienia komputera, gaśnie tylko monitor, wzrastają obroty wentylatorów i komputer przestaje reagować na cokolwiek, tyko reset pozwala go uruchom...Apex nie chce dalej przejść do gry? jak widać na zdjęciu gra się odpala lecz po 30minutach nawet 1h nadal coś się ładuje a nie wiadomo co ktoś zna przyczynę tego ? Błąd dźwięków Witam, od rozpoczęcia nowego splitu mam potężny problem z dźwiękiem. Jakich bym słuchawek nie używał to dźwięk jest przygłuszony jakby "pod wodą", dodatkowo nie słyszę kroków oraz kierunku z jakiego ...Problem z logowaniem na koncie ps5 Apex Legends Witam ostanio chciałem przenieść swoj progres apex legends z Xboxa na ps5 , ponieważ zmieniłem konsole na ps5 i zalogowałem sie na moje konto ea bez problemu gdy chciałem przypisać swoje konto ps5 do...Wczytanie gry Mam problem z wejściem do gry. Gdy włączę grę, pierwsza rozgrywka przechodzi bezbłędnie, ale gdy po meczu wyjdę do lobby, nie mogę ponownie dołączyć. Wyskakuje komunikat "członek grupy, wstępne wczyt...