Forum Discussion

Re: r5.apexexe - Błąd aplikacji 0x00000000

@Wolfenhauser  

Spokojnie jego karta mieści się w minimalnych wymaganiach 🙂

Odnośnie błędu który się Tobie pojawia @Krakus8,  musisz pobrać najnowsze sterowniki do grafiki bo obecnie masz z 2013 roku, zobacz czy masz do pobrania nowe aktualizacje systemu.

@Just-Fake-Cactus  @Krakus8  

Wasze wpisy przeniosłem do głównego tematu tego problemu TUTAJ w którym znajdziecie dodatkowe kroki.

3 Replies

• Krakus8's avatar
    Krakus8
    7 years ago

Aktualizacje mam wszystkie pobrane tylko z tą kartą jest problem bo jak można zauważyć mam inną karte graficzną, a sterowniki są inne[ Gigabyte GTX 770 4GB] <---- [AMD Radeon R9 200 Series] nie wiem dlaczego system pobrał takie :/ . W CS GO nie ma żadnego problemu i fps trzyma na poziomie 300 na praktycznie najwyższych wymaganiach, W GTA V też nie ma problemu żadnego z lagami czy czymkolwiek. Jutro jeszcze sprawdzę dokładnie jak ta karta się nazywa bo nie mam opakowania, a na karcie nie mogę znaleźć jej nazwy, wyciągnę ją jutro i postaram się znaleźć nazwe

• Przeczytaj sobie mój post, szczególnie drugą część. Gram tydzień od zastosowania tych metod i za każdym razem wykonując tą czynność z EasyAntiCheat'em mogę lajtowo grać bez żadnych krytyków. Daj znać czy cokolwiek się zmieniło.
    Pozdrawiam Aroniero

• Krakus8's avatar
    Krakus8
    7 years ago
    Postanowiłem złożyć cały nowy komputer za 5-6 tysięcy i myśle, że będzie dobrze. Mój komputer ma jakieś 5-6lat i padła decyzja na zmianę :D

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,423 PostsLatest Activity: 18 hours ago