Forum Discussion
5 years ago
@Rydzu2015 ą więc wyłączyłem Upnp grałem przez sam DHCP - pogorszyło się . Grałem przez upnp z rezerwacją adresu DHCP dla konsoli - poprawa , bez rezerwacji adresu - pogorszenie . Podpiąłem konsolę tylko pod modem od dostawcy gra działała dobrze ale zacięcia obrazu również występują . Problem jest najbardziej zauważalny kiedy wchodzę ze znajomymi do gry w trzy osoby wtedy zaczyna się nasilać problem "zatrzymania " ora lekkiego "klatkarzu " w grze ☹️. Patrzyłem w tv wszystko ustawione wg producenta na auto+ profil GRY . TV full HD 100 Hz 2009 rok . Fakt próbowałem zrobić aktualizację tv lecz się nie powiodła ? Ale problem pokazałby się również w innych grach ? Inne gry działają płynnie bez zacięć (minecraft,fortnite, doom external) To co teraz zrobiłem to włączyłem w routerze DMZ dla IP konsoli oraz wyłączyłem upnp oraz rezerwację DHCP dla konsoli. Pogram kilka wieczorów i zobaczymy co wyjdzie . Widzę że w 7 sezonie poprawiła się lekko latencja podczas rozgrywki ale zacięcia dalej występują . ☹️
Rydzu2015
5 years agoSeasoned Ace
@MazurcatPL u mnie brak rezerwacji dhcp dla konsoli skutkuje tym że nikt mnie ani ja nikogo nie słyszę na czacie.
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,447 PostsLatest Activity: 7 days ago
Recent Discussions
- 22 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago