Forum Discussion

OrtroxPL's avatar
2 years ago

SPRAWDZANIE INTEGRALNOSCI CZASU PRACY KLIENTA

Witam mam problem od kiedy zainstalowałem apex legends (dwa dni temu) podczas gry w losowym momencie mam ten błąd (zdjęcie) tracę dużo expa itp. i nie mogę wrócić do gry, przez co pozostawiam swoich towarzyszy jak to naprawić? 

Rzeczy, które próbowałem zrobić:

-Naprawa gry z poziomu EAC
-Występuje dalej podczas gry uruchamiam komputer w trybie czystego rozruchu

-data i godzina jest dobrze zrobiona

-Wgrałem świeżego Windowsa

-Dodałem do wyjątków antywirusa Origin, EA app, Easy Anti Cheat.

Co robić? Nie da się tak grać!!!

13 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @_Arr1ven_ 

Dzięki za odpowiedź i dotychczas wykonane przez Ciebie kroki.

Czy załączony przez Ciebie plik DxDiag został wykonany przed, czy po wykonaniu wspomnianych przez Ciebie kroków. 

W sekcji błędów widzę również błędy związane z inną grą - Valorant. Jeśli na Twoim komputerze jest zainstalowany program anticheat od tej gry sprawdź czy problemy będą pojawiały się po jego odinstalowaniu. 

Ponadto - czy na Twoim komputerze zainstalowane są jakiekolwiek programy do zarządzania diodami w klawiaturze/myszy/podzespołach komputera? 

W przeszłości problem również był powodowany poprzez programy re-mapujące przyciski kontrolerów. 

• Został wykonany po, problem również pojawiał się przed zainstalowaniem programu anti-cheat valoranta, Nie mam zainstalowanych żadnych programów związanych z podświetleniem klawiatury/myszki/podzespołów. Spróbowałem odinstalować vanguarda żeby zobaczyć czy coś się zmieni, ale ciągle jest ten sam problem, który wyskakuje w losowych momentach podczas gry. Może być to jeszcze problem z EAC, ponieważ po każdym błędzie, wchodzę na aplikację anti cheata i od razu jest wiadomość że muszę go naprawić, po naprawieniu jest okej, ale po jakimś czasie mniej więcej po 2 grach znowu dostaję ten sam błąd 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago
2,470 Posts