Forum Discussion
11 Replies
@EA_KubaMam ten sam problem, a wyłączenie antywirusów nic nie dało (restowałem 3 razy komputer, chyba z 8 razy steama i 50 razy apexa)
- DarkNOV35 years agoRising Traveler
@EA_KubaCo ma do tego launcher Origin skoro mowa jest o wejściu do gry z poziomu kopii gry na steama? Gra wisi na wczytaniu listy serwerów i przypuszczalnie włącznie ma problem z autoryzacją konta EA. Nie pozwala wejść do lobby.
P.S. Gra uruchamiana z Origin działa normalnie. Ten problem generalnie występuje od dłuższego czasu, aczkolwiek za każdym razem w końcu dało się wejść do gry tym razem jest w nieskończonej pętli łączenia się.
Produkt: Apex Legends
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER GAMING OC 6GB GDDR6
Podaj ilość pamięci RAM w GB 16gb, 3200 mhz cl16
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? RUCIAKOWSKI
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe.
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Tak
Jeśli tak to wymień z jakich programów korzystasz. Discord, Steam, Xbox game bar, Geforce Experience
Czy po wyłączeniu tego oprogramowania odnotowywujesz jakiś efekt? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy) nie dotyczy
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy) nie dotyczy
Gdzie pojawił się problem? W lobby (poczekalnia przed meczem)
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. menu ładowania gry po uruchomieniu
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. Czekałem 10 minut lecz wciąż gra się ładowała, restartowałem grę.
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Tak
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? Nie wiem
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) Gra przestała ładować się 23 marca 2021 choć już wcześniej zdarzało się, że gra nie chciała się załadować
Jak często występuje ten problem? 50% - 99%
Jak duży jest problem? Znaczny wpływ na rozgrywkę
Co się dzieje? Po uruchomieniu Apex Lgends, gra ładuję się w nieskończoność, kręci się kółko od ładowania i nie wyświetla się przycisk start.
Co powinno się stać? Powinien pojawić się przycisk start i wybór serwerów.
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Spróbować włączyć grę na kilku komputerach
Dodatkowe informację:
błąd nie jest spowodowany działaniem mojego dysku, gdyż posiadam dysk Crucial MX500 SSD 1tb
@s3myiu mnie dzisiaj problem z ekranem ładowania... przez Steam.
Nie będę tak czekał instaluje Origin zobaczę co będzie.
Na Origin działa Brawo Ja :D
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @TrebuVAC
Opisany przez Ciebie problem jest aktualnie analizowany przez nasze zespoły. W międzyczasie sprawdź proszę, czy możesz uruchomić grę z poziomu Origin.
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @RUCIAKOWSKI
Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się kiedy uruchamiasz grę z poziomu Steam?
@EA_Kuba tak. Grę uruchamiam z poziomu steama. Wczoraj po udostępnieniu mojego problemu za którymś razem udało mi się uruchomić Apex Legends i trochę pograć. Dziś jak chciałem chwilę pograć, znowu pojawił się ten sam błąd.
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @RUCIAKOWSKI
Dzięki za odpowiedź.
Połączyłem Twój wątek z innym, gdzie został poruszony podobny problem, który aktualnie jest analizowany przez nasze zespoły.
Obejściem tego problemu jest uruchomienie gry z poziomu Origin.
No EA wypadałoby w końcu coś zrobić z tym problemem, po co czekać do następnego sezonu z patchem, jak można wcześniej 🙃
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago