Forum Discussion

doktor_playnr1's avatar
1 year ago
Solved

utraciłem cały postęp w apex legends na ps 4 jak połaczyłem z innym kontem ea

Gdy chciałem pograć na ps4 w apex legends mogłem zagrać dwie rundy ale nagle mnie wywaliło i poprosiło o zalogowanie się w usłudze ea, gdy to zrobiłem zresetowało mi mój cały postęp w grze wraz zakupionymi rzeczami. Dodam do tego że parę godzin wcześniej z konta ea mojego taty odłączyłem moje konto PlayStation i podłączyłem pod swoje nowe konto utworzone dziś na komputerze i po zalogowaniu się na moje konto ea z podłączonym kontem ps próbując zagrać na nim w apexa nagle dało mi komunikat o treści że zostały połączone konta i konto z najwyższym poziomem zostanie tym głównym tylko że konto zostało zresetowane do zera nie mam na nim ani poziomu około 200 ani nie mam żadnych statystyk ze starych sezonów a gram w to od sezonu 2 i nie mam żadnych zakupionych przez ze mnie kosmetyków. I czy moge coś z tym zrobić?

• Odłączenie konta platformy od konta EA spowodowało utratę wszystkich postępów. Istnieje ostrzeżenie, które należy zaakceptować podczas dokonywania tej zmiany. 

Niestety, nie ma gwarancji, że postępy te można przywrócić. Możesz jednak skontaktować się z naszym doradcą EA, aby sprawdzić, czy mogą ci pomóc w ponownym połączeniu konta.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

@doktor_playnr1  napisał/a:

(...) parę godzin wcześniej z konta ea mojego taty odłączyłem moje konto PlayStation i podłączyłem pod swoje nowe konto utworzone dziś na komputerze i po zalogowaniu się na moje konto ea z podłączonym kontem ps próbując zagrać na nim w apexa nagle dało mi komunikat o treści że zostały połączone konta i konto z najwyższym poziomem zostanie tym głównym tylko że konto zostało zresetowane do zera (...)

Hej @doktor_playnr1 

Zgodnie z informacją zawartą w naszym artykule 

" Postępy we wszystkich grach EA powiązane są z kontem EA, a nie z kontem platformy (np. PSN). Jeśli postanowisz usunąć powiązanie między kontem platformy i kontem EA i powiązać je z innym kontem, utracisz postępy w grze."

Warunek ten należało samodzielnie zaakceptować, przed sfinalizowaniem rozłączenia kont.

• Rozumiem czyli wszystko zostało stracone nawet jak spróbuje się zalogować na konto taty? 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Odłączenie konta platformy od konta EA spowodowało utratę wszystkich postępów. Istnieje ostrzeżenie, które należy zaakceptować podczas dokonywania tej zmiany. 

Niestety, nie ma gwarancji, że postępy te można przywrócić. Możesz jednak skontaktować się z naszym doradcą EA, aby sprawdzić, czy mogą ci pomóc w ponownym połączeniu konta.

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago
2,470 Posts