Forum Discussion
@RoShkoShny Witaj 🙂. Czy mógłbyś wysłać swoje ustawienia w panelu sterowania Nvidia, wtedy mógłbym zobaczyć co może powodować problem. Jeśli chcesz możesz skorzystać z moich ustawień które zamieszczę w tym wątku , są to ustawienia pod maksymalna wydajność i jak największą ilość klatek. Pozdrawiam 🙂
Sterowniki są od AMD, wszystkie opcje są wyłączone oprócz antilag. W grze vsync off, monitor 1ms + antylag
Ja nie mam problemu z ilością klatek, są zablokowane na 143kl w grze, żeby zniwelować opóźnienia, mimo to grafika smuży i występuje tzw ghosting. Dopiero restart gry pomaga
- Chytrooki5 years agoHero+@RoShkoShny przeinstalowałeś grę? Być może to jest jakiś błąd. Wiem że to głupie ale proponuje format😄. Zawsze pomaga😜. Bo skoro 99.9% osób na świecie nie ma takiego problemu to być może masz coś popsute. Trudno powiedzieć dlaczego ustawienia się resetuje. Próbowałeś odinstalować sterowniki do karty graficznej AMD wyczyścić folder temp i zainstalować sterowniki ponowie?
- 5 years ago
Kiedyś robiłem formaty dysku żeby to sprawdzić. Oprócz tego że zabierało to kupę czasu mimo dysku m2 Wszystko na początku grało, a następnego dnia znowu to samo
Czuje się jak jakiś tester beta ustawień płynności. Wcześniej grałem na 1.5 aim, i już schodzę na 0.8. Każdego dnia gra mi się inaczej.
- Chytrooki5 years agoHero+@RoShkoShny Nie potrafię Ciebie zrozumieć. Jak niemasz płynność w grze to zmieniasz sensitiva? Jeśli zmieniasz czułość zawsze gra się inaczej :D. Tak działa pamięć mięśniowa .Do nowych ustawień musisz sie przyzwyczaić. A tak serio jeśli występuje tzw. ghosting jak to określiłeś. Byłbyś wstanie zrobić zdjęcie, ewentualnie nagraj film i zademonstruj to z czym masz problem bo naprawdę nie potrafię zrozumieć co jest nie tak. Ghosting wygląda tak jak na tym filmiku - https://www.youtube.com/watch?v=vaAQncTc7B8
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 9 days ago
- 27 days ago
- 27 days ago