Forum Discussion

wojtekwojtek300's avatar
6 years ago
Solved

Wie ktoś czy da się połączyć konto z apex z ps4 do pc???

Chciałem spróbować moich sił w apex na pc lecz wcześniej grałem tylko na ps4. Wie ktoś czy mogę jakoś przenieść to co mam na ps4 do pc?

10 Replies

• Witaj

PS4 a PC to dwie osobne konsole nie da się grac na jednym koncie tu i tu

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @natankox 

Nie ma możliwości grania na tym samym koncie na PC i PS4. Wszystkie odblokowania i progres przydzielone są do platformy. Istnieje możliwość grania pomiędzy platformami, czyli możesz grać na PC z osobami grającymi na konsolach. 

• @EA_Kuba Czy będzie się kiedykolwiek dało przenieść zapisy z np nintendo switch na ps4 lub pc?
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @SzymekLKW 

Zgodnie z tym o czym wspomniałem w moim poprzednim wpisie na tę chwilę nie ma takiej możliwości. Jeśli sytuacja się zmieni - dam Ci znać 🙂

• przecież to jest zabawne, jest crossplay i nie mozna grac tym samym ekwipunkiem na innym sprzęcie na tym samym koncie. Szkoda że zamiast robić wygodę dla gracza to robią wygodę dla portfela.

• Rydzu2015's avatar
    Rydzu2015
    Seasoned Ace
    4 years ago
    @G4ambi1 crossplay to opcja do gry między platformami.
    Crosssave to opcja do zapisu postępu między platformami i ona nie zależy tylko od developera a od platform na które gra wychodzi także pretensje o brak crosssave możesz także kierować do MS, Sony, Nintendo
  • Jar0l2K's avatar
    Jar0l2K
    4 years ago

@G4ambi1 Do Sony i Nintendo 🙂 Microsoft chętnie na takie bajery przystaje. Potwierdzone info ( ͡° ͜ʖ ͡°)

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,448 PostsLatest Activity: 19 hours ago