Wieczne problemy Apex
Witam, zacznę od razu. Notorycznie dobiera mi graczy, którzy grać zespołowo nie potrafią. Jak widać na załączonym pliku ja mam platynę, drugi ma złoto a trzeci srebro. Tak ma wyglądać dobieranie graczy ? 90% mam zespól nie potrafiących grać, strzelać i robić tzn. akcję. Lądują tam gdzie są 6 drużyn co utrudnia zbieranie broni itp. Na grę trzeba czekać 2 minuty i tyle samo trwa rozgrywka przez takich ludzi. Przeciwnicy - jeden strzał i jestem powalony ? Dlaczego jak ja tak robię z tej samej broni to przeciwnik dalej żyje ? Z roku na rok gra staje się dosyć trudniejsza, więcej cheaterów i dobieranie graczy na poziomie utrudniania rozgrywki. Zgłasza wam się problem, macie to gdzieś. Kiedyś mogłem powalić 11 graczy. Teraz? Z dwoma w trybie rankingowym jest ciężko. Problemem kolejnym są dłuższe oczekiwanie na grę oraz wybieram 3 osoby to dobiera mi tylko jedną, co jestem zmuszony wyjść z rozgrywki i znowu dać (grać) I czekać kolejne dwie minuty. Wiele dziwnych sytuacji są w grze i nie tylko ja tak sądzę, robimy zgłoszenie i nie reagujecie. Totalnie odechciewa się grać. Dziwne ze z mojej drużyny maja platynę złoto itp a nie potrafią grać wiec jak oni to zdobyli ? Potrafiłem 3 razy z rzędu wygrać mecz a teraz? hahaha XD Raz może dwa w miesiącu. Nadmieniam, że gram o d 4-5 lat w Apexa więc ma jakieś doświadczenie. Z mojej strony to tyle bo nie mam nerwów ani do tej gry ani co całej administracji , która nie jest w stanie racjonalnie wytłumaczyć i pomoc czemu tak się dzieje. Szkoda, bo gra miała potencjał.