Forum Discussion

STAR6x6's avatar
1 year ago
Solved

witam mam problem usługi działające w tle

witam mam problem ponieważ od wczoraj chciałem pograc w Apex Legends i i wyskoczył mi błąd usług w tle próbowałem usunąć ea i apex legends i zainstalowac ea ponownie lecz po odinstalowaniu ea nie moge ponownie go zainstalowac ponieważ gdy chce zainstalowac ea instaler mówi mi że mam juz ea

Edit: Moved thread to Polish language Apex Legends forums. -CM

• Hej @STAR6x6 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? 

Jeśli tak, usuń proszę aplikację EA app przy pomocy programu do usuwania pozostałości po aplikacjach z komputera. Możesz w tym celu skorzystać z darmowego Revo Uninstaller, bądź innego dowolnego programu wykonującemu tę samą czynność. 

Następnie pobierz instalator EA app i uruchom go jako administrator akceptując monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku. 

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @STAR6x6 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? 

Jeśli tak, usuń proszę aplikację EA app przy pomocy programu do usuwania pozostałości po aplikacjach z komputera. Możesz w tym celu skorzystać z darmowego Revo Uninstaller, bądź innego dowolnego programu wykonującemu tę samą czynność. 

Następnie pobierz instalator EA app i uruchom go jako administrator akceptując monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 year ago

@STAR6x6 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.  

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 year ago

Dzięki za potwierdzenie @STAR6x6 

Oznaczę mój post jako rozwiązanie. 

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago
2,470 Posts