Forum Discussion
Ustaw sobie DMZ na IP konsoli, ja oprócz tego ustawiam porty dla poszczególnych gier a także włączam opcje UPnP
Mogę zalogować się do rutera, ale nie wiem, co i jak tam poustawiać. Poprosiłem znajomego informatyka, żeby w wolnej chwili wpadł i mi pomógł z tym.
Ale taka ciekawostka - przyjąłem w końcu zaproszenie do klubu, myślę trudno, będę to na razie jakoś ludziom tłumaczył, że muszę wychodzić z lobby po każdej grze.
Po przyjęciu do klubu wyskoczył mi "błąd klubu: 5 (-1)" - czy wiesz, co to oznacza, lub możesz to jakoś sprawdzić.
Błąd objawiał się tym, że będąc w lobby nie wyglądało na to, że jestem dołączony do klubu, po wejściu w zakładkę klub, nie było menu klubu, tylko tak jakby mnie w nim nie było i mogłem sobie szukać klubów, nie wyświetlało nazwy w wyszukiwanych tego klubu, w którym byłem. Jak odpalałem grę, to przy nicku był skrót klubu.
I tak po kilku dniach, gdzie byłem i nie byłem w klubie, nie mogąc nic napisać na czacie klubu do ludzi, zostałem z niego prawdopodobnie usunięty, albo błąd się spowodował, że teraz nawet nie mam już przy nicku skrótu klubu.
Błąd klubu wyskoczył zarówno jak byłem połączony po kablu, ale także gdy przełączyłem się na neta z telefonu, bo liczyłem, że ten internet działający poprawnie spowoduje, że pojawi mi się poprawne menu klubu, ale pojawił się błąd i było to samo.
Czy wiesz, lub możesz sprawdzić co oznacza ten błąd klubu?
- 3 years ago
Ponawiam pytanko - co oznacza komunikat "błąd klubu 5 (-1)" ?
- Rydzu20153 years agoSeasoned Ace@AgaBesties dzięki za cierpliwość, musiałem też się poradzić. Z informacji które uzyskałem to może być spowodowane rozłączeniem z bazą danych. Spróbuj wejść do lobby klubu i napisać coś na czacie np. przywitać się
- 3 years ago
Rydzu na razie saga trwa :D już śmiech przez łzy z tym tematem,
Kumpel zalogował się do rutera i poustawiał porty, nie działa, otworzył całą konsolę nie działa, wszystko co tam było możliwe kombinował i nie działa.
Wpadliśmy na jeszcze jeden pomysł, że po świętach, albo po nowym roku skoczę do niego i zobaczę, jak działa gra u niego, na innym ruterze.
Rydzu, za wszelkie próby pomocy w rozwiązaniu problemu dziękuję, życzę Ci spokojnych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
(odezwę się jeszcze 😉 )
- 3 years ago
Mam podobny problem tylko, że na PC. Złożyłem ostatnio nowy PC i problem dalej występuje. Czy udało Ci się znaleźć rozwiązanie?
About Apex Legends Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 18 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago