Forum Discussion

BoldvinD's avatar
5 years ago
Solved

Zablokowane konto / Ban

Witam,

Moje konto zostało zablokowane około 30/10/2020 

Kilka dni temu chciałem sobie zagrać w nowym sezonie, ale dołączając do gry dostałem komunikat o blokadzie.

Blokada została nałożona na konto w czasie kiedy nie grałem w Apex'a ponieważ od około połowy 6 sezonu już nie grałem.

Patrząc na posty na tym forum ludzie dostają bany chyba za nieobecność - to jest normalne? 

Wypełniłem formularz odnośnie tej blokady 17/11/2020 dziś mamy 25/11 wciąż nie ma żadnej odpowiedzi w tej sprawie.

Według tego co pisało przed wypełnieniem formularza powinienem dostać jakąś wiadomość e-mail w ciągu 72h.

Gdy wchodzę w zakładkę "Moje sprawy" widnieje tam owe zgłoszenie.

Czy coś powinienem jeszcze zrobić ? Wysłać kolejne zgłoszenie ?

Proszę o jakąś poradę może miał ktoś taki problem.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @BoldvinD 

Jeśli chcesz upewnić się, czy Twoje zgłoszenie trafiło we właściwe ręce, skontaktuj się z nami telefonicznie

• Hej @EA_Kuba 

Dzięki za odpowiedź.

Dzwoniłem na ten numer z linka. Niestety mój problem nadal nie został rozwiązany, kazano mi nadal czekać.

Tak czy inaczej dzięki za poradę.

• BoldvinD's avatar
    BoldvinD
    5 years ago

@LadyCherrry Podobno jest to spowodowane banami na Fife, jest długa kolejka dlatego tyle czekamy.

Tak mi powiedział miły człowiek z obsługi, jak dzwoniłem do nich.

Mimo wszystko jest to irytujące bo mój ban był pomyłką i został nałożony w czasie kiedy nie grałem.

Nawet sprawdzałem czy może ktoś się włamał na konto i gnoju narobił, ale nie.

W takich sytuacjach te bany powinny być jakoś weryfikowane szybciej. 

Tak mi się przynajmniej wydaje, ale ja się nie znam 😉 

P.S ja wciąż czekam, od 17.11

Pozdrawiam.

• @BoldvinD Masakra jest z tym czekaniem. Nie ma to jak dostać bana za nic, no ale co my możemy zrobić, tylko czekanie nas uratuje.

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,446 PostsLatest Activity: 2 years ago