Forum Discussion

NOT_Miosik's avatar
4 years ago

Zadania mi się nie zaliczają oraz nie dostaje gwiazdek

Produkt: Apex Legends
Platforma:Sony Playstation 4
Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 4 Slim
Jaki jest Twój tag gracza/PSN ID/nazwa konta EA? Miosik_
Przekaż nam gamertag-i/PSN ID/publiczne ID EA Twoich członków drużyny, jeśli to możliwe.
Czy korzystasz z oprogramowania posiadającego nakładki? Nie
Którą Legendą grałeś/grałaś? (jeśli dotyczy)
Których Legend używali członkowie Twojej drużyny? (jeśli dotyczy)
Gdzie pojawił się problem? Powrót do lobby po meczu
W jakiej części mapy lub menu byłeś/byłaś? Jeśli nie pamiętasz dokładnej nazwy, opisz lokalizację, lub opisz co chciałeś/ chciałaśzrobić w menu. Wracałem do lobby
Co robiłeś/robiłaś kiedy pojawił się problem? Na przykład: Problem pojawił się podczas odradzania się na członku drużyny, podczas używania umiejętności, kiedy członek drużyny opuścił grę. Grałem i robiłem zadania
Czy członkowie Twojej drużyny również napotkali ten problem? Nie wiem
Ile meczy pod rząd rozegrałeś/rozegrałaś zanim pojawił się problem? 1
Kiedy to się stało (dd.mm.rr. gg.mm) 14.08.2021 około 10:55
Jak często występuje ten problem? 100%
Jak duży jest problem? Znaczny wpływ na rozgrywkę
Co się dzieje? Po wykonaniu zadań i powrocie do lobby/zresetowaniu gry postęp w zadaniach nie zalicza mi się i nie dostaje przez to gwiazdek. Oraz nie dostaje pd.Ten błąd umożliwia mi wbicie poziomów przepustki i poziomu konta.
Co powinno się stać? Po wykonaniu zadań postęp powinien się zaliczyć i ja powinienem dostać gwiazdki
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Po wykonaniu zadań i zresetowaniu gry

Za każdym razem jak zresetuje grę to postęp w zadaniach który wykonałem resetuje mi się i za każdym razem mam inne zadania dzienne i nie mogę ich wykonać oraz po zebraniu pakietu nie zalicza mi się to że go zebrałem i nie dostaje nagrody za niego. Przez ten błąd nie mogę wbić poziomu konta oraz poziom przepustki

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,410 PostsLatest Activity: 7 days ago