Forum Discussion

MaciekF4l7's avatar
2 years ago
Solved

Zakładki, sklep, legendy nie dostepne

Cze,

Od dwóch dni po włączeniu gry nie wyświetla się ilość waluty, zakładki legend, sklepu.

Info by profilu tzn kd itd są na miejscu, jest ranga,ale są jedynie postacie startowe. Usunąłem wersję PS4, ściągnąłem wersję PS5 bez zmian.

Wydaje mi się, że błąd pojawił się po próbie połączenia super nowej funkcji cross save - GG EA.

• W takim razie skontaktuj się z naszymi doradcami poprzez chat na stronie Pomocy EA. Nasi doradcy sprawdź historię Twojego konta.

5 Replies

• Doczytałem, że jest to wina odłączenia konta, którego nie mogę cofnąć chyba przez 6 miesięcy.

Teraz pytanie główne: jaki to ma cel oraz co daje użytkownikowi ta funkcja oprócz zablokowania sobie konta?

Dlaczego: statystyki, poziom, ranga pozostała, ale inne rzeczy nie.

Dlaczego: nie mogę rozpocząć przygody od nowa (statystyki itd)

Co na to ma celu i co daje użytkownikowi?

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @MaciekF4l7 Jeśli odłączyłeś swoje konto konsolowe, lub innej platformy od konta EA to zresetuje postęp Twojego konta. Informuje o tym ostrzeżenie, które musi zostać zaakceptowane przed wykonaniem tego kroku. Więcej informacji znajdziesz na ten temat w tym artykule

*Jeśli odłączysz swoje konto platformy i połączysz je ponownie z pierwszym kontem EA, z którym było powiązane, po udanym zalogowaniu możliwe będzie odzyskanie wszystkich materiałów.

• Moje postępy nie zostały zresetowane.

Nie mam możliwości wejścia w zakładki legend czy sklepu.

Wszystkie statystyki zostały na miejscu. 

Proszę o informacje co dalej z tym zrobić 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

W takim razie skontaktuj się z naszymi doradcami poprzez chat na stronie Pomocy EA. Nasi doradcy sprawdź historię Twojego konta.

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 days ago
2,480 Posts