Forum Discussion

majlosz12345's avatar
majlosz12345
Newcomer
3 months ago
Solved

zmiana adresu e-mail

Witam

Sytuacja wygląda tak, że po raz pierwszy jak gralem w apexa jako malolat zalozylem konto na e-mail mojego taty(mialem jakies 11 moze 12 lat) i niestety w wieku 17 lat moj ojciec umarl. Mialem dluga przerwe od apexa, doslownie dosyc niedawno wrocilem do gry i chcac zmienic e-mail na moj prywatny nie moge tego zrobic, poniewaz e-mail mojego taty zostal usuniety przez brak aktywnosci przez 6 lat, a zeby zmienic maila potrzebuje kodu weryfikacyjnego ktory jest wysylany na konto ktore nie istnieje. Co mam zrobic w takiej sytuacji nie tracac skinow,pieniedzy i czasu wlozonego w gre? Bardzo dziekuje z gory za wszystkie odpowiedzi

Jezeli ktos z supportu to odczyta to od razu z gory mowie ze moge udowodnic ze jest to moje konto i bardzo prosze o pomoc 

• Hej majlosz12345​ 

Poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat.

Jak skontaktować się z doradcą EA? 

Przygotuj następujące informacje: 

• adres e-mail powiązany z twoim kontem EA 
    • dowolne nazwy użytkownika lub konsolowe identyfikatory (np. tagi gracza Xbox Live czy identyfikatory internetowe w sieci PlayStation™Network) powiązane z twoim kontem EA 
    • wszelkie numery faktur za gry kupione w naszym sklepie lub kody produktów posiadanych gier

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej majlosz12345​ 

Poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  W tej sytuacji, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat.

Jak skontaktować się z doradcą EA? 

Przygotuj następujące informacje: 

• adres e-mail powiązany z twoim kontem EA 
    • dowolne nazwy użytkownika lub konsolowe identyfikatory (np. tagi gracza Xbox Live czy identyfikatory internetowe w sieci PlayStation™Network) powiązane z twoim kontem EA 
    • wszelkie numery faktur za gry kupione w naszym sklepie lub kody produktów posiadanych gier