Forum Discussion

diabelekElk's avatar
diabelekElk
Rising Newcomer
10 months ago
Solved

Battlefield 2042 język polski

Cześć,

jakiś czas temu kupiłem Battlefield 2042 i nie miałem możliwości zainstalowania w języku polskim. Po włączeniu gry też nie ma takiej możliwości. Pisałem na support, ale tam dostaje automatycznie wygenerowane widomości z brakiem rozwiązania. O co może chodzić i czy jest jakiś sposób żeby się z tym uporać albo przynajmniej porozmawiać z kimś z support, a nie dostawać maile od maszyny. Z góry dziękuję i liczę na jakąś pomoc.    :(  

• Hej diabelekElk 

Wszystko zależy od tego gdzie gra została kupiona. Mowa nie tylko o sklepie, ale także o lokalizacji w jakiej się znajdujesz w czasie zakupu gry (zawsze sprawdzaj opis wspieranych wersji językowych).

Jeśli w czasie instalacji gry nie masz do wyboru języka polskiego a także później w menu gry nie widzisz opcji by przełączyć język, wówczas zalecam kontakt bezpośrednio ze sprzedawcą.

Jeśli gra była kupiona w sklepie EA, kliknij ten link.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Hej diabelekElk 

Wszystko zależy od tego gdzie gra została kupiona. Mowa nie tylko o sklepie, ale także o lokalizacji w jakiej się znajdujesz w czasie zakupu gry (zawsze sprawdzaj opis wspieranych wersji językowych).

Jeśli w czasie instalacji gry nie masz do wyboru języka polskiego a także później w menu gry nie widzisz opcji by przełączyć język, wówczas zalecam kontakt bezpośrednio ze sprzedawcą.

Jeśli gra była kupiona w sklepie EA, kliknij ten link.

• Gra została zakupiona dla mnie w formie prezentu poza waszym sklepem. Czy jest możliwość dokupienia jakiejś łatki lub rozszerzenia do gry u was? 

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    10 months ago

Witam. To nie jest sprawdzone na 100% ale wydaje się że może działać. Można spróbować kupić EA Play. Odinstalować BF2042 i przy instalacji sprawdzić dostępne języki. Oczywiście to jest koszt ale nie mogę potwierdzić że to działa.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

diabelekElk Nie można zakupić pakietu językowego jako osobnego zamówienia. Pakiety językowe są integralną częścią gry.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 10 days ago
645 Posts