Forum Discussion

diabelekElk's avatar
diabelekElk
Rising Newcomer
8 months ago
Solved

Battlefield 2042 język polski

Cześć,

jakiś czas temu kupiłem Battlefield 2042 i nie miałem możliwości zainstalowania w języku polskim. Po włączeniu gry też nie ma takiej możliwości. Pisałem na support, ale tam dostaje automatycznie wygenerowane widomości z brakiem rozwiązania. O co może chodzić i czy jest jakiś sposób żeby się z tym uporać albo przynajmniej porozmawiać z kimś z support, a nie dostawać maile od maszyny. Z góry dziękuję i liczę na jakąś pomoc.    :(  

• Hej diabelekElk 

Wszystko zależy od tego gdzie gra została kupiona. Mowa nie tylko o sklepie, ale także o lokalizacji w jakiej się znajdujesz w czasie zakupu gry (zawsze sprawdzaj opis wspieranych wersji językowych).

Jeśli w czasie instalacji gry nie masz do wyboru języka polskiego a także później w menu gry nie widzisz opcji by przełączyć język, wówczas zalecam kontakt bezpośrednio ze sprzedawcą.

Jeśli gra była kupiona w sklepie EA, kliknij ten link.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Hej diabelekElk 

Wszystko zależy od tego gdzie gra została kupiona. Mowa nie tylko o sklepie, ale także o lokalizacji w jakiej się znajdujesz w czasie zakupu gry (zawsze sprawdzaj opis wspieranych wersji językowych).

Jeśli w czasie instalacji gry nie masz do wyboru języka polskiego a także później w menu gry nie widzisz opcji by przełączyć język, wówczas zalecam kontakt bezpośrednio ze sprzedawcą.

Jeśli gra była kupiona w sklepie EA, kliknij ten link.

• Gra została zakupiona dla mnie w formie prezentu poza waszym sklepem. Czy jest możliwość dokupienia jakiejś łatki lub rozszerzenia do gry u was? 

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    8 months ago

Witam. To nie jest sprawdzone na 100% ale wydaje się że może działać. Można spróbować kupić EA Play. Odinstalować BF2042 i przy instalacji sprawdzić dostępne języki. Oczywiście to jest koszt ale nie mogę potwierdzić że to działa.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

diabelekElk Nie można zakupić pakietu językowego jako osobnego zamówienia. Pakiety językowe są integralną częścią gry.

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.643 PostsLatest Activity: 11 days ago