Forum Discussion

Jitsubert's avatar
Jitsubert
Newcomer
22 days ago
Solved

Brak języka polskiego a internet radiowy

Witam! Zakupiłem dziś BF-a i dodałem do biblioteki, niestety jest tylko język ang, mam drugie konto, kupiłem tam  też i ten sam problem... Brak języka PL a powinien być, czy to może być po stronie mojego internetu radiowego  ? Mam zamiar kupić BF6 a jakoś się boję, że bedzie tylko ENG

• Hej Jitsubert​ 

Informacje na temat dostępnych wersji językowych są podane na stronie sklepu EA i moga się różnić w zależności od Twojej lokalizacji geograficznej.

Przypuszczam jednak, że zakup został wykonany w innym sklepie.Jeśli opis wersji językowej na stronie sprzedawcy okazał się mylący, najlepiej będzie skontaktować się z nimi, żeby szybko wyjaśnić sprawę. Trzymam kciuki, żeby wszystko udało się bez problemu!

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Hej Jitsubert​ 

Informacje na temat dostępnych wersji językowych są podane na stronie sklepu EA i moga się różnić w zależności od Twojej lokalizacji geograficznej.

Przypuszczam jednak, że zakup został wykonany w innym sklepie.Jeśli opis wersji językowej na stronie sprzedawcy okazał się mylący, najlepiej będzie skontaktować się z nimi, żeby szybko wyjaśnić sprawę. Trzymam kciuki, żeby wszystko udało się bez problemu!

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.643 PostsLatest Activity: 6 days ago