Forum Discussion
Witam
Problemy z battlefieldem 2042 ciąg dalszy..
Wchodzę do gry, wybieram all out warfare, szukam gry, wyszukuje gre, pojawia sie odliczanie... dochodzi do końca, żołnierz obróci się w miejscu pare razy i tyle (tak, zamiast wejsć do mapy pokazuje mi się mój loadout i żołnierz. Nie mogę wykonać w tedy żadnych interakcji, musze chwilę poczekać i wtedy -->) . Gra wraca do menu widocznego po wyborze all out warfare. Nie wyskakuje żaden błąd więc jak to można zdiagnozować?
To samo dzieję się na portalu..
Do gry potrafię wejść albo po 1 albo po 10 próbach... poźniej już odpuszczam i wychodzę, jest to strasznie dokuczliwe.
Dzwoniłem do operatora internetu, odblokowałem porty, zrobiłem aktualizację routera. Operator zapewnił mnie, że ze siecią wszystko w porządku.
Można coś na to poradzić?
Chciałbym zwrócić grę bo mam już dosyć ciągłych błędów ale jest to możliwę? Jak tego dokonać?
Mam to samo co Ty. Beta chodziła dobrze. Start edycji Gold też działał dobrze ale po 19 zaczęły się problemy, Dziś musiałem 40 razy dusić z oczekiwaniem przycisk graj żeby w końcu załapało. Czyli jakieś 30 minut bez grania tylko naciskania graj i powrót do menu. Napewno to problem po ich stronie.
About Battlefield 2042
Recent Discussions
- 12 days ago
- 19 days ago
- 23 days ago
Wojownik na kołach
Solved25 days ago