Forum Discussion

BeeOrgin's avatar
2 years ago

hostowanie serwera, komunikat "Błąd, przekroczona globalna ilość gier"

Witam serdecznie. Pojawił się taki problem i nie wiem z czego może wynikać. Chcę pograć ze znajomymi w BF 2042 i do tego miał służyć portal w tej grze. Zrobiłem serwery i przy próbie  hostowania pojawia się komunikat "Bląd, przekroczona globalna ilość gier". O co chodzi, to mam czekać w kolejce kiedy się zwolni miejsce czy co? jaki sens takiego serwera kiedy nie można go postawić wtedy gdy wszyscy chcemy grać, i mamy czekać. Co jest grane. Czy ktoś miał takie problemy. Zna ktoś może rozwiązanie.Wcześniej stawiałem serwer i się uruchamiało i było ok. a teraz od przeszło tygodnia coś się stało że wyskakuje taki komunikat. Proszę o pomoc i dziękuję za ewentualne wsparcie.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @BeeOrgin 

Przejrzałam nasze EN forum, gdzie jeden z graczy podzielił się rozwiązaniem, które mu pomogło - link.

Spoiler
    Go to my experience, click on modify, then top right click on the folder/gear icon, then at the bottom of the page is the hamburger (the 3 slashes menu)...click on that and choose delete.

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.625 PostsLatest Activity: 6 days ago