Forum Discussion

wojtek-galley's avatar
wojtek-galley
New Novice
22 days ago

Jak przeżyć podczas gry w Battlefield 2042 ?.

Witam wszystkich miłośników Battle-Świata. Nie jestem weteranem gram od 4 lat , Swoją przygodę zacząłem od serii V . Mam do Was pytanie . Jak to jest grając około 1800 godzin w Battlefield 2042 strzelam do gościa dokładnie nie wiem może 5 może 7 pocisków i nic-klient żyje i powala mnie jednym strzałem z pistoletu . Gość sprawdzony 17 godzin gry , ? Nie stremuję ,nigdy nie próbowałem nagrywać rozgrywki. Sprzęt i9 12900k / RTX3080 / 32Gb pamięci / Monitor Dell 27" 165Hz. Zdaję sobie sprawę ,że to nie mega sprawa , ale radzi sobie od 90-120 Fps przy ultra na rozdzielczości 2560/1440 . Powiecie mi w czym tkwi błąd? Przepraszam jestem lekko leciwym gościem 58 l . i nie znam się zbytnio na informatyce. Początkowa gra sprawiała mi ogromną frajdę , teraz zaczyna mnie irytować . Nie chcę z Żoną oglądać m-jak miłość , dlatego proszę pomóżcie , abym ponownie cieszył się z rozgrywki. Z.P. Wojtek

2 Replies

• Może masz problem z internetem masz włączone qos w routerze nat masz włączone w grze wyświetlanie, czy są jakieś problemy z pakietami itp.

• Internet 1 GB/s  po kablu . Po rozmowie z operatorem w spółdzielni - dowiedziałem się , że więcej nie wyciągnę -chyba że przebudowa na światłowód  . Mieszkanie świeżo po remoncie, nie chce mi się rozwalać ścian dla gry . Od tygodnia przeglądam fora ,zmieniam ustawienia , bez większych sukcesów - Download speed (Mbps),792.704 / Upload speed (Mbps),23.206 / Ping 13 ms. W grze nie ma żadnych problemów z pakietami . Niby wszystko ok - ale frajdy nie ma :( . Macie może jakieś sugestie ? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam wojtek

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.623 PostsLatest Activity: 2 hours ago