Forum Discussion

mistrzego's avatar
mistrzego
Seasoned Novice
3 months ago
Solved

Nie mogę uruchomić BF 2042 na Ge force now

Witam 

Po uruchomieniu Battlefield 2042 na Ge force now wyskakuje komunikat: język gry jest nie obsługiwany. Jak to naprawić? 

• W takim razie wychodzi na to że klucz był kupiony na inny region językowy o ile mogę to tak nazwać. I niestety nie będzie mi dane zagrać po polsku. dzięki za pomoc pozdrawiam 

4 Replies

• Witam Spróbuj zmienić język systemu operacyjnego na angielski  i ponowne uruchomienie komputera. GeForce Now często synchronizuje język aplikacji z językiem systemu. Zmień język w Steam lub EA App. GeForce Now to usługa strumieniowania, więc konfiguracja języka gry często zależy od ustawień po stronie serwera i integracji z platformami gier Steam/EA App. No i właśnie też samej aplikacji Geforce Now. Próbuj.

• mistrzego's avatar
    mistrzego
    Seasoned Novice
    3 months ago

Zmieniłem w samym Geforce Now żeby zezwalało na język angielski i sama gra działa. Minus że jest po angielsku a chciałbym po polsku;/ 

• mistrzego's avatar
    mistrzego
    Seasoned Novice
    3 months ago

W takim razie wychodzi na to że klucz był kupiony na inny region językowy o ile mogę to tak nazwać. I niestety nie będzie mi dane zagrać po polsku. dzięki za pomoc pozdrawiam 

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.625 PostsLatest Activity: 6 days ago