Forum Discussion

flexingod's avatar
11 months ago

Problem z dołączeniem do meczu BF2042 PS5

Hej, z góry proszę o wyrozumiałość, jeżeli panuje tutaj jakiś konkretny wzór do zgłaszania błędów - do którego się nie stosuje. Pisze z telefonu i jest to mój pierwszy temat na tego typu forum, do sedna.

Tydzień temu kupiłem grę w sklepie playstation, zainstalowałem wszystko po kolei i już przy pierwszym uruchomieniu miałem problem z dołączeniem do rozgrywki. Po wybraniu trybu i znalezieniu meczu następuje odliczanie, po którym ekran robi się czarny i po kilku sekundach znajduje się znowu w lobby. Problem występował przy próbie połączenia się z każdym z trybów, ale stosunkowo szybko (~10/15 minut) znikał i w końcu udało się coś postrzelać. Z samego początku myślałem, ze może jeszcze coś aktualizuje się w tle, ale niestety nie. Gra, a raczej animacje menu głównego to moja udręka od wczoraj. Spędziłem na migawkach z odliczaniem i czarnym ekranem około godziny, szukając w międzyczasie rozwiązania. Poddałem się, a problem nadal występuje.

Gdzie szukać rozwiązania? Czy istnieje możliwość zwrotu gry w playstation store?

UPnP włączone, NAT otwarty, resetowanie routera nic nie daje.

EDIT/ Oczywiście juz próbowałem reinstalować grę, oczywiście na marne.

No RepliesBe the first to reply

About Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.591 PostsLatest Activity: 4 hours ago