Forum Discussion
Ale ja mam połączenie z internetem, to nie jest kwestia połączenia
@aikonikczy konto na którym próbujesz odpalić grę jest głównym kontem i posiada ps+, czy jest jako drugie konto?
Spróbuj też przywrócić licencję :
Otwórz Ustawienia > Użytkownicy i konta > Inne > Przywróć licencje > Przywróć. Poczekaj chwilę
Przychodzi mi jeszcze jedno do głowy, nie masz ustawionej kontroli rodzicielskiej?
- 4 years ago
Nie mam konta ps+ bo gdybym je posiadał to nie byłoby tematu 😉 nie mam kontroli rodzicielskiej, i w inne gry bez problemu gram w sieci. Napisałem do sprzedawcy, w tym wypadku sklepu avans, odesłali mi linka żeby złożyć reklamacje na ten produkt.
- Rydzu20154 years agoSeasoned Ace@aikonik niestety bez subskrybcji ps+ nie zagrasz online w Battlefield 2042. Na pudełku masz wyraźnie napisane że gra wymaga subskrybcji playstation plus.
- 4 years ago
Tak, do gry online potrzebna jest subskrypcja ps+, ale wyczytałem na stronach ze powinna być opcja zagrania z bootami, bez ps+
- 4 years ago
Czy można zagrać w tą grę beż ps plus ?
- 4 years ago
Czy mając ten sam problem co kolega można w tą grę zagrać bez ps plus ?
- 4 years ago@mefiumountain ~ Jeśli nie masz PS plus nie zaczniesz rozgrywki wieloosobowej online, lecz gdy weźmiesz tryb Solo ( jest tam opcja zaprosić przyjaciół i grać przeciwko SI czy coś takiego - czyli jak nie zaprosisz będziesz sam przeciwko tzw botom, łatwy, średni, trudny - takie miałem poziomy i grałem 🙂
@EA_Kuba dzieki za szybka odpowiedz i pomoc, oczywiście zrobiłem wszystko to co napisałeś lecz niestety bez korzystnego efektu, udało mi się odpalić grę i grać online, lecz musiałem usunąć grę z PS5, zacząć ponowne pobieranie - lecz ostatnia aktualizacje wersje 10007+ wstrzymałem do pobierania zanim gra nie skopiuje się z płyty na dysk, włączyłem grę ( do samouczka ) przez czas kiedy pobierała się aktualizacja nie można było wyjść do menu głównego po prostu opcja niedostępna, po zainstalowaniu aktualizacji ukazała się możliwość wyjścia do menu, zalogowania się do EA oraz włączenia trybu online - działa wszystko jak należy, myśle ze problem był tego typu ze wszystko instalowało, aktualizowało sie na trybie spoczynku i dlatego wyszły takie hocki klocki … dzięki wielki za odpowiedz oraz udzieloną mi pomoc do zobaczenia w grze !!
Pozdrawiam!
- 4 years ago
Oby odpalić tą grę muszę mieć konto ps plus ? Ponieważ mam ten sam problem co kolega i ten sam błąd
- Rydzu20154 years agoSeasoned Ace@mefiumountain gra wymaga subskrybcji playstation plus,także musiałbyś zakupić subskrybcje chcąc zagrać
- 4 years ago
@Rydzu2015Niekoniecznie, gra wymaga PS plus do rozgrywki multiplayer online - gra nie posiada rozgrywki signle player, lecz można włączyć tryb SOLO i można cieszyć się gra z botami.
@mefiumountainczytajmy ze zrozumieniem bardzo prosze wszystko jest opisane.
Kind regards
M
About Battlefield 2042
Recent Discussions
- 2 days ago
- 12 days ago
- 12 days ago