Forum Discussion
4 years ago
Agent Jasleen K
( 4s ) Jasleen: Dziękujemy za kontakt z działem pomocy EA! Nazywam się Jasleen, w czym mogę pomóc?
( 1m 0s ) Jasleen: Dzień dobry
( 1m 5s ) Jasleen: Jak mogę dzisiaj pomóc?
( 1m 20s ) Marek: Witam pisze w sprawie season pass a mianowicie zakupilem gre w przed spzedazy producenci gry zapewniali o 4 dodatkach na rok z ostatnich informacji jakie zostaly podane wynika ze 1 dodatek zostanie dodany w wakacje 2022
( 1m 48s ) Marek: wiec wychodzi na to ze EA nie wywiaze sie z umowy
( 2m 18s ) Marek: do tego gra jest nie grywalna o czym wszyscy wiedza jest jakies rozwiazanie dla danej sytuacji ??
( 4m 26s ) Marek: wyrzuca mnie z serverow gry czasem sie nie laczy a tworcy gry nic z tym nie robia planuja prace ale nic nie wiadomo kiedy a ja w gre od dawna nie gram
( 5m 45s ) Jasleen: Proszę się nie martwić, ponieważ rozumiem, że ma Pan/Pani problemy z withyour game Battlefield 2042, ponieważ jest to dla Pana/Pani niepokojące.
( 5m 50s ) Jasleen: Czy mogę poznać Pański/Pani adres e-mail powiązany z Pańskim/Pani Konto EA?
( 6m 11s ) Marek: [edit: email address removed]
( 7m 25s ) Jasleen: Dziękujemy za udzielenie nam informacji. Proszę się nie rozłączać, podczas gdy sprawdzam dla Pana/Pani informacje.
( 8m 14s ) Marek: moze Pan pisac pana mam na imie Marek
( 10m 16s ) Jasleen: Dziękujemy. Czy gra Pan/Pani na komputerze?
( 10m 36s ) Marek: tak
( 11m 57s ) Marek: ostatnio gralem 09.01.2022 od tamtej pory nie wchodzilem do gry Battlefield 2042 poniewaz nie jest grywalna
( 12m 2s ) Jasleen: Proszę się nie martwić. Proszę dać mi chwilę na sprawdzenie problemu, abym mógł pomóc w rozwiązaniu problemu.
( 12m 39s ) Jasleen: Otrzyma Pan/Pani wiadomość e-mail z kodem 6-cyfrowym. Czy może Pan/Pani udostępnić kod z tej wiadomości?
( 14m 5s ) Marek: 408871
( 17m 43s ) Jasleen: Dziękujemy. Proszę o poczekanie chwilę.
( 21m 58s ) Jasleen: Proszę nacisnąć klawisze Windows + R., aby otworzyć okno Uruchom.
Teraz proszę wpisać Msconfig i nacisnąć klawisz Enter, aby otworzyć konfigurację systemu.
Proszę przejść do zakładki Usługi > Włącz pole wyboru Ukryj wszystkie usługi Microsoft.
Proszę kliknąć Wyłącz wszystkie >. Proszę kliknąć Zastosuj, a następnie OK, aby zapisać zmiany.
Teraz proszę przejść do zakładki Uruchamianie > kliknąć Otwórz menadżer zadań.
Otwarty zostanie interfejs menadżer zadań. Proszę przejść do zakładki Uruchamianie.
Następnie proszę kliknąć konkretne zadanie, które ma wyższy wpływ uruchamiania.
Po wybraniu proszę kliknąć Wyłącz, aby wyłączyć je z procesu uruchamiania.
Proszę wykonać te same kroki dla każdego programu, który ma wyższy wpływ na uruchamianie.
Po zakończeniu proszę pamiętać, aby uruchomić ponownie komputer, aby zastosować zmiany.
( 22m 4s ) Jasleen: Proszę wykonać powyższe kroki, ponieważ rozwiąże to Pański/Pani problem.
( 23m 9s ) Marek: mialem wgrany na nowo system windows
( 23m 16s ) Marek: nie rozwiazalo to problemu
( 23m 32s ) Marek: i to nie tylko ja mam taki problem ale wiele osob w grze
( 23m 44s ) Marek: czasem nie laczy z serverami gry
( 24m 4s ) Marek: gra sie uruchomi czasem do gry wejdzie czasem nie to raczej wina po stronie gry
( 24m 29s ) Marek: i o tym producenci gry nawet wiedza
( 24m 39s ) Marek: ze gra nie grywalna
( 25m 13s ) Jasleen: Całkowicie rozumiem Pańskie/Pani obawy, ponieważ jest Pan/Pani naprawdę rozczarowany/rozczarowująca grą.
( 25m 15s ) Marek: i ze pracuja nad tym ale oni juz pracuja od listopada mamy luty a ja nadal ghrac nie moge malo tego zaplacilem 400zl za gre z season pass i nie ma go
( 25m 44s ) Marek: tak jestem rozczarowany i domagam sie zwrotu
( 25m 55s ) Marek: bo nie gram w panstwa gre bo nie da sie w nia grac
( 26m 8s ) Marek: Steam zwracal pieniadze bo byly skargi
( 26m 23s ) Jasleen: Naprawdę rozumiem Pańskie/Pani obawy. Proszę się nie martwić, proszę postępować zgodnie z instrukcjami, ponieważ problem zostanie rozwiązany.
( 26m 32s ) Marek: a jesli nie ??
( 26m 38s ) Marek: to co w tedy ??
( 27m 48s ) Jasleen: Jeśli nadal napotyka Pan/Pani jakiekolwiek problemy, proszę skontaktować się z nami, zawsze chętnie Panu/Pani pomożemy.
( 27m 54s ) Marek: jesli pana pomoc nie rozwiaze problemu
( 28m 7s ) Marek: tak ale pieniedzy nie zwrocicie
( 28m 21s ) Marek: nic trzeba zwrot prrzez bank robic
( 28m 32s ) Marek: bo od panstwa nic nie odzyskam
( 29m 11s ) Marek: Pan to chyba nawet nie Polak a Bot czuje jak pisze z programem
( 31m 10s ) Marek: opisuje Panu problem gry a Pan mi pisze ze wina komputera
( 31m 23s ) Marek: to czemu z innymi grami nie mam takiego Problemu
( 31m 35s ) Marek: Call of Duty dziala inne gry sieciowe dzialaja
( 31m 51s ) Marek: Gry z Xbox Game Pass dzialaja
( 32m 1s ) Marek: Hallo infinity dziala Doom Eternal dziala
( 32m 15s ) Marek: wszystko online dziala ale Battlefield 2042 nie
( 32m 29s ) Marek: i problem panstwu doskonale jest znany
( 32m 31s ) Jasleen: Miło mi Pana/Panią! Muszę powiedzieć, naprawdę rozumiem Pańskie obawy.
( 32m 53s ) Jasleen: Proszę postępować zgodnie z instrukcjami, ponieważ problem zostanie rozwiązany, a jeśli napotka Pan/Pani jakiekolwiek problemy, proszę skontaktować się z nami.
( 32m 54s ) Marek: to nie obawy to realia nie dzialajacej gry
( 32m 58s ) Jasleen: Jesteśmy zawsze do Pańskiej/Pani dyspozycji.
( 33m 2s ) Marek: bot jak nic
( 33m 12s ) Marek: idz facet nabijaj innych w butelke
( 34m 49s ) Marek: Panie Bocie ??
( 34m 56s ) Marek: gra nadal nie dziala
( 35m 29s ) Jasleen: Całkowicie rozumiem Pańskie/Pani obawy i naprawdę chętnie Panu/Pani pomogę.
( 35m 39s ) Jasleen: Czy ponownie uruchomił/a Pan/Pani komputer po wykonaniu tych kroków?
( 35m 51s ) Marek: Tak
( 36m 27s ) Jasleen: Czy jest Pan/Pani z nami połączony/połączona za pomocą komputera?
( 37m 0s ) Marek: nie
( 38m 3s ) Jasleen: Proszę się nie martwić, proszę przesłać nam raport DxDiag.
( 38m 13s ) Jasleen: Proszę zapoznać się z linkiem, aby dowiedzieć się o tym: https://help.ea.com/en/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/
( 40m 42s ) Jasleen: Gdy raport będzie gotowy, proszę zapoznać się z linkiem, aby dowiedzieć się, jak załączyć: https://help.ea.com/au/help/faq/how-to-attach-a-file-to-your-ea-help-ticket/
( 41m 24s ) Jasleen: Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?
( 42m 32s ) Marek: juz wysylam raport
( 43m 4s ) Marek: wyslany dxdiag
( 45m 58s ) Jasleen: Czy mogę wiedzieć, gdzie wysłał/a Pan/Pani raport?
( 46m 27s ) Marek: jako załącznik do zgłoszenia
( 46m 42s ) Marek: #102640504 numer zgloszenia
( 48m 57s ) Jasleen: W porządku! Proszę o poczekanie, ponieważ otrzyma Pan odpowiedź na ten Numer sprawy.
( 49m 33s ) Marek: dziekuje jesli nie zostanie udzielona pomoc czy moge domagac sie zwrotu za zakup gry ??
( 49m 37s ) Jasleen: Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?
( 49m 43s ) Marek: bo gra jest w stanie nie grywalnym ??
( 50m 30s ) Jasleen: Proszę się nie martwić, jesteśmy zawsze tutaj, aby uzyskać Pańską/Pani pomoc i jeszcze lepiej doświadczyć gaming, aby mógł/mogła Pan/Pani cieszyć się tym.
( 50m 44s ) Jasleen: Proszę dać mi znać, jeśli nadal napotyka Pan/Pani jakieś problemy, chętnie Panu/Pani pomożemy.
( 50m 44s ) Marek: hahahahahaa
( 50m 52s ) Marek: tak widze
( 51m 1s ) Marek: napotykam z wasza gra ogromny problem
( 51m 11s ) Marek: dziekuje dowidzenia
Chat Ended by: Visitor
Chat Duration: 51m 22s
Wait Time: 4s
nie wierze to nie obluga klienta a BOT widac jak nic jak EA traktuje klienta
- Chytrooki4 years agoHero+@Marian198732 Część👋
Napisz mi swoją specyfikacje sprzętowa jeśli możesz. Procesor, kartę graficzna, ilość ramu i w jakiej częstotliwości pracuje. Sprawdź w biosie czy masz włączony X.M.P. Kilka wskazówek na początek, które w większości przypadków pomagają. Sam borykam się często z różnymi problemami Battlefield 2042. W pierwszej kolejności wyczyścić pamięć podręczna aplikacji. Później wejdź w komputerze do folderu Dokumenty i folder BF2042, usuń folder cache. Możesz też spróbować korzystać z EA Desktop lub Origin, czasami launcher powoduję problemy. - 4 years ago
Cześć, masz już rozwiązany problem ?
ja gram raz na miesiąc i za każdym razem jest jakiś problem, tym razem robi mi się to samo co tobie, wywala do pulpitu lub do menu głównego gry :\
About Battlefield 2042
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.644 PostsLatest Activity: 7 days ago
Recent Discussions
- 4 days ago
- 12 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago