Forum Discussion

KapitanSowa55's avatar
3 months ago

Zmiana języka w grze

Witam od niedawna gram w Battlefield 2042 i mam problem z ustawieniem polskiej wersji językowej w mojej grze. Na EA podczas przeglądania mojej gry zauważyłem ze klucz który kupiłem do gry powinien obsługiwać polski język . Ale podczas instalacji nie ma go w opcji ustawienia podczas pobierania. próbowałem już opcji (regedit ) i zmieniałem z amerykańskiej na polska i klikałem napraw. Po tej operacji gra się zaczynała uruchamiać lecz po chwili wyskakiwał błąd i musiałem naprawiać grę by przywrócić poprzednia wersje językową. A czy jak kupie inny klucz który rzekomo obsługuje polska wersje np z jakiejś polskiej strony czy to rozwiąże mój problem czy nadal EA będzie mi blokowało polski język podczas instalacji?

4 Replies

• hbo99pl's avatar
    hbo99pl
    Rising Newcomer
    3 months ago

Witam mam ten sam problem co KapitanSowa55​ , Kupiłem w piątek podstawową gre Battlefield 2042 na allegro miała być pl ale pl niema. 

1. Czy jak kupie jeszcze raz grę tylko w wersji elite i tym razem w sklepie ea to gra będzie w pl ?
    2. Czy możecie usunąć mi tą gre z konta ? zanim kupie 2 raz

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej hbo99pl​ 

1. We większości przypadków jeśli dodatkowa wersja gry posiada inne języki niż aktualnie aktywna, gra powinna zostać o nie rozszerzona. Nie mniej z racji tego, że klucz nie pochodzi od zweryfikowanego sprzedawcy nie jestem w stanie określić czy przy połączeniu takiego klucza i klucza "zweryfikowanego" będzie to mieć miejsce na 100%. Jeśli kupisz grę przez EA i nie otrzymasz podczas instalacji preferowanego przez Ciebie języka, możesz prosić o zwrot w ciągu 24 godzin od momentu pierwszego uruchomienia gry. https://help.ea.com/pl/articles/orders-and-rewards/refunds/ 
    2. W tym celu musisz skontaktować się z nami poprzez czat. Jest to możliwe, nie mniej muszą zostać spełnione określone warunki. Jak skontaktować się z doradcą EA?

Featured Places

Node avatar for Battlefield 2042

Battlefield 2042

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze Battlefield 2042 na forach społeczności.Latest Activity: 9 days ago
648 Posts