Weź pod uwagę to że gra zachowuje się różnie na różnych specyfikacjach sprzętowych.
Zgadza się, działa kiepsko nawet na i7 12700K i RtX3080
Gra pomimo wielu błędów jest grywalna w mniejszym lub większym stopniu.
No chyba jednak w mniejszym z tego co można zaobserwować po statystykach na Steam. Stan ten można nazwać śmiało agonalnym... Taki pro tip. Nie tylko stan techniczny determinuje czy gra jest grywalna czy nie.
To nie Cyberpunk 2077 gdzie problemem była poprzednia generacja konsol PS4/Xbox One.
Lol, brakujące bądź niedziałające mechaniki/perki, dziury w fabule, szczątkowe AI, masa gliczy i niedoróbek to wina starej generacji konsol? Dobre sobie. Gra jest w wielu aspektach popsuta po dziś dzień a roadmap jaki puścił CDP można sobie w buty wsadzić.
Ale jedno CDP trzeba oddać. Wziął na klatę niezadowolenie i przyjmował zwroty bez żadnych problemów (poza wyjątkiem z Sony).
Niestety kto nie zwrócił musi mieć pretensje sam do siebie.
No tak, bo EA do spółki z DICE to tutaj jest jak przysłowiowa żona Cezara. Śmieszno i straszno się takie teksty czyta... Poza regulaminami jeszcze istnieje na świecie coś takiego jak honor, przyzwoitość, ale te pojęcia już dawno zniknęły z kodeksów wielkich korporacji.
@Eruant_I
Po necie krąży pewna petycja i zbiera sporo zainteresowania. Poszukaj. Podpisz. Pewnie nic to nie zmieni w twoim przypadku. Ale jest już nią na tyle duże zainteresowanie, że większość branżowych mediów się tym zainteresowała i produkuje o tym newsy. Zawsze to jakaś dodatkowa forma nacisku na EA i mam nadzieję przestroga na przyszłość.
Jedyne czemu się dziwię, to że już od lat było widać do jak pięknej katastrofy to zamiera. Ostatnim bardzo wyraźnym sygnałem była otwarta beta która jak zwykle okazała się finalnym produktem a nie żadnym buildem sprzed kilki miesięcy jak to EA ma w zwyczaju naginać rzeczywistość.
A jak już tu wpadłem zobaczyć jak tam wygląda pożar w burdelu to dodam od siebie, że w tym "liście miłosnym do fanów" do tej pory nie został usunięty problem z niedziałającą myszką gdy do komputera podłączone są takie peryferia jak jojsticki, przepustnice, orczyki czy jakieś tam gadżety dla streamerów które obsługuje się stopami.