Forum Discussion

OFFik's avatar
OFFik
New Vanguard
8 days ago

Błędy - Glitch kamery & perk w IFV

1) Od dłuższego czasu obserwuję pojawiający się glitch, który sprawia że widok z pierwszej osoby mam jakby przez lunetę/peryskop? Załączam screena.

Niestety po ostatnim patchu jakby się to nasiliło, potrafię to już mieć widoczne w pierwszej rozgrywanej rundzie.

2) Perk dla IFV skanujący otoczenie nie resetuje się. Tzn. potrafi utknąć w pozycji 5-10% i nie widać dalszego progresu przy resetowaniu się. Po jakimś czasie idzie go użyć ponownie, błąd jest po prostu czysto wizualny, ale utrudnia rozgrywkę bo nie wiadomo kiedy można go już użyć :D

4 Replies

• OFFik's avatar
    OFFik
    New Vanguard
    8 days ago

Sorki, zły dział chyba. Jeśli można to proszę EA_Kuba​ o przeniesienie do działu z błędami.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Hej OFFik​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenia. 

1.  Zakładam, że błąd pojawia się po pierwszym użyciu ADS, lub przybliżenia w czołgu? Czy po zakończonej rundzie efekt utrzymuje się? Czy występuje on najczęściej na jakiejś konkretnej mapie/trybie/sytuacji?
    2. Przekażę tę informację dalej :) 
  • OFFik's avatar
    OFFik
    New Vanguard
    7 days ago

Po zakończonej rundzie na kolejnej mapie bywa już normalnie a czasem dalej to występowało. Możliwe, że było to po użyciu ADS - niekoniecznie zawsze i nawet pomimo nieużywania ADS przez jakiś czas w grze to efekt był widoczny. Momentami znikał na parę sekund i znowu pojawiał się na krótką chwilę, czasem problem znika po jednym lub paru zgonach. 

Wczoraj na pewno nie zdążyłem użyć pojazdu.

Edit: co do mapy to ciężko powiedzieć. Na pewno Firestorm, Liberation Peak i ostatnio Siege of Cairo w podboju. Na przełamaniu może raz zauważyłem to na Liberation Peak, ale rzadko gram inne tryby niż podbój

About Battlefield 6 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.85 PostsLatest Activity: 12 minutes ago