Forum Discussion

BroWar-Pangrys's avatar
BroWar-Pangrys
Seasoned Newcomer
10 months ago

Brak dodatkowej zawartości w edycji Phantom

Kiedy otrzymam dodatki do wersji Phantom ? Mam skórkę na nóż do walki wręcz: „Błysk” i M433 „Ukryty”. Brak żetonu do wykorzystania w pierwszym sezonie, przepustki bojowej sezonu 1 oraz 25 pominięć poziomów oraz :

Zestaw broni: MS2010 ESR „Efekt cienia”. 

Skórka na pojazd: M1A2 SEPv3 „Chimera”. 

Naklejka na broń: „Głowa śmierci”. 

Zawieszka na broń: „Enigma”. 

Nieśmiertelnik: „Specjalista”. 

Drużyna Widmo: 4 skórki żołnierzy (Truposz, Miraż, Widmo, Zjawa). 

Notabene napisałem do pomocy w piątek, bo jak tysiące graczy nie mogłem zagrać w BF6. Tak , zakupiłem w EA App ... Mój ticket gdzie opisałem ten problem, zniknął w niebycie i nie dostałem żadnej informacji zwrotnej.

7 Replies

• Mam to samo, rowniez z expem jest problem, wiadomosc dostalem a boosterow jak nie bylo tak nie ma...

• Fezuesz's avatar
    Fezuesz
    Rising Vanguard
    10 months ago

Rzeczy związane z sezonem będą dostępne dopiero jak pojawi się pierwszy sezon, na ten moment nie ma battlepassa

• Tez nie mam.

PS. Podczas gry nie mogę skorzystać z dodatków które ładują się z prawej strony ekranu... w becie  po naładowaniu ikon, świeciło na zielono .. wciskało się 6 i działało. teraz nic... ikonki załadowane na fula i 0 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 months ago

Cześć wszystkim! Wiemy, że część graczy posiadających Phantom Edition wciąż nie otrzymała swoich nagród. nasz zespół już nad tym pracuje. Więcej informacji znajdziecie w tym poście