Brak możliwości normalnej gry - brak postępu w rozwiązaniu
Cześć,
Kiedy zostanie naprawiony problem z błędem „DirectX Error”?
Wydałem 300 zł na grę oraz 45 zł na przepustkę, a czas leci. Przez ten błąd od premiery gry nie mogę normalnie grać ani robić postępów. Jest mi naprawdę przykro, bo czuję się oszukany. Podobnie jak wielu innych graczy, którzy zgłaszają ten sam problem.
Wciąż dodawane są nowe elementy do gry, ale najważniejszy błąd, uniemożliwiający normalną rozgrywkę, nadal pozostaje nierozwiązany.
Zanim otrzymam standardową, skopiowaną odpowiedź, chcę zaznaczyć, że próbowałem już absolutnie wszystkiego. Łącznie z przeinstalowaniem systemu Windows, instalacją wszystkich dostępnych sterowników oraz na wszystkie dostępnie w sieci opcje.
Proszę o konkretną informację, czy i kiedy planowana jest aktualizacja rozwiązująca ten problem.
Nie mam czasu na pisanie około 100 ticketów według szablonu poniżej – tak, tyle razy w ciągu 140 godzin gry wystąpił u mnie ten sam błąd.
EA ID / Steam ID:
Wersja systemu operacyjnego :
Karta graficzna:
Wersja sterownika GPU:
Data i godzina wystąpienia problemu:
Opis błędu :
Krótko opisz, co się stało – np. gra zawiesza się przy wczytywaniu mapy, brak tekstur, błąd połączenia itp.
Rodzaj problemu:
Crash / Rozłączenie / Wyrzucenie do menu głównego / Inny (wpisz jaki)
Tryb, w którym wystąpił problem:
Kampania / Multiplayer (jeśli Multiplayer – określ, który tryb lub mapa)
Dodatkowe błędy lub komunikaty:
(np. kody błędów, komunikaty systemowe, błędy antycheat)
Załącz plik DxDiag, jeśli to możliwe.
Proszę, nie traktujcie tej wiadomości jako ataku. Naprawdę zależy mi na tej grze i chciałbym po prostu móc w nią grać bez ciągłych błędów.
Pozdrawiam,
Zrezygnowany gracz, który po prostu chciałby zagrać w to, za co zapłacił.