ar2rionSeasoned Rookie1 month agoBrak trybu szturm Po ostatniej aktualizacji z gry zniknął tryb szturm, czy bugfield będzie jeszcze kiedykolwiek oferował ten tryb? brak szturm.jpg233 KB
EA_KubaCommunity Manager1 month agoHej ar2rion Widzę, że odpowiedź otrzymałeś w tym wątku na forum. Ten zamykam jako duplikat.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago194 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago194 Posts
Recent Discussionsnetcode - legalny cheat Witam, Ta gra staje się coraz bardziej niegrywalna. Nie wiem co ostatnio zostało zmienione, ale netcode jest tak namieszany, że wystarczy mieć ping powyżej setki i ma się legalnego cheata. Miast b...Celowniki termowizyjne Cześć, po ostatniej aktualizacji w sezonie 3 pojawiły się problemy z celownikami termowizyjnymi. Obiekty są rozmyte z widocznymi podówjnymi kształami jak na poniższych screenach, i nie mam tu na my...GDZIE JEST TRYB " DRUŻYNOWY DM " i kiedy wróci... bo gracze odpływają !!!? ...po ostatniej aktualizacji DM Drużynowy został usunięty !!! PYTAM : DLACZEGO i KIEDY WRÓCI ?!! potrzebuję ten tryb a nie sqad DM - to co innego!!! RAFA TSURU BUG Siemka, chciałem zgłosić chyba mało istotny błąd, ale mimo to chciałbym się podzielić takim odkryciem, że na mapie RAFA TOURU jest błąd polegający na tym, że w wodzie jest niewidoczny obiekt albo co...Manhattan Bridge - snajperzy na dachach Od jakiegoś czasu nie da się kampić na dachach na tej mapie. Co w sumie popieram, natomiast jakimś sposobem część graczy znajduje miejsca, w których da się siedzieć i gra ich nie zabija za znajdowani...