Forum Discussion

ZjemCiKolege's avatar
ZjemCiKolege
Seasoned Veteran
23 days ago
Solved

Brak waluty po zakupie na steam

17.12.2025 o 0:30 chcialem zakupic walute premium podczas autoryzacji platnosci wystąpił blad w grze i nie dodalo mi waluty kontaktowalem sie z pomoca steam jak i supportem ea żaden z wymienionych miejsc pomocy mi nie pomógł a ja jestem stratny 152zl

• Steam w moim imieniu napisał do ea i coinsy po 13 sie pojawily na koncie :D

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Hej ZjemCiKolege​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

W przypadku zakupów dokonanych poza EA app, musisz kontaktować się bezpośrednio ze sprzedawcą. Tak jak zostało to wspomniane na w jednej z wiadomości, które otrzymałeś od naszych przedstawicieli - nie mamy wglądu do transakcji wykonanych na Steam (jak również PSN, Xbox. Epic etc). 

Ponadto spróbuj wylogować się i zalogować ponownie do Steam jak i EA app, tak by informacje na temat Twojego konta zsynchronizowały się. Pomóc może również rozegranie gry wieloosobowej. 

• ZjemCiKolege's avatar
    ZjemCiKolege
    Seasoned Veteran
    22 days ago

Mhm a tu odpowiedź ze steam

• 666AJAX666's avatar
    666AJAX666
    New Novice
    20 days ago

okropne i komiczne jak żart o blondynce i kartce na której jest napisane "sprawdź drugą stronę" obydwie strony odsyłają cię z problemem do drugiej strony bo nie mogą niczego zrobić bo nie maja potrzebnych permisji które ma tylko DICE ( tak mi powiedziała obsługa klienta EA ) . aktualnie połączenie miedzy platformowe EA oraz Steam praktycznie nie istnieje ja czekam już miesiąc na nagrody z bety oraz z bf2042 które są na moim kącie EA które nie może się połączyć z bf6 na Steam . 

już nie wiem czy się śmiać czy płakać

• ZjemCiKolege's avatar
    ZjemCiKolege
    Seasoned Veteran
    19 days ago

Steam w moim imieniu napisał do ea i coinsy po 13 sie pojawily na koncie :D